راه اندازی بیزینس در کانادا

راه اندازی بیزینس در کانادا

راه اندازی بیزینس در کانادا در یک نگاه

مواردتوضیحات
نوع مهاجرت با راه اندازی بیزینس در کانادامهاجرت شغلی
مدت زمان پروسه ویزا و بررسی پروندهمتغیر، در بسیاری از روش ها بین ۶ ماه تا ۱ سال
برای مهاجرت سرمایه گذاری بین ۱ سال تا ۲ سال
برای مهاجرت خویش فرمایی بین ۲ سال تا ۴ سال
هزینه بررسی پرونده۲۰۷۵ دلار به همراه حق اقامت دائم
۱۳۲۵ دلار برای بررسی پرونده همسر
سرمایه لازم برای راه اندازی بیزینس در کانادامتغیر بین ۱۰۰ هزار دلار تا ۶۰۰ هزار دلار به صورت میانگین در صورت سرمایه گذاری
بین ۵۰ تا ۱۰۰ هزار دلار در صورت خرید فرانچایز
مدارک اصلی مورد نیازسابقه مدیریتی
مدرک زبان
تمکن مالی
مدارک هویتی
بیزینس پلن
گواهی عدم سوء پیشینه
گواهی سلامت
گواهی ازدواج (در صورت لزوم)
تحصیلات مورد نیاز برای راه اندازی بیزینس در کاناداحداقل دیپلم
مدرک زبانفرانسوی یا انگلیسی
نوع اقامت پس از راه اندازی بیزینس در کانادادر بسیاری از موارد اقامت دائم
در بعضی از ویزاها اقامت شغلی و سپس تبدیل به اقامت دائم
سابقه کار مدیریتی و شغلیالزامی، در بسیاری از برنامه ها ۲ سال سابقه مدیریتی و سابقه شغلی حرفه ای

راه اندازی انواع بیزینس در کانادا

راه اندازی بیزینس در کانادا

راه اندازی بیزینس در کانادا فرصت های بی نظیری برای کارآفرینان و متخصصان کسب و کار به همراه دارد. برای تاسیس تجارت در کانادا شما مزایای بی شماری را در این کشور در اختیار دارید که دسترسی به متخصصان کسب و کارهای مختلف و حمایت شرکت های سرمایه گذاری از مهم ترین آن ها است. در این کشور، شما می توانید با ارائه یک طرح تجاری و بیزینس پلن قوی، فرصت اخذ اقامت دائم کانادا را در اختیار داشته باشید و از مزایای آن استفاده کنید.

مراحل تاسیس بیزینس در کانادا

ایده تجاری

توصیه ما این است که در ابتدای مسیر یک ایده تجاری بی نظیر ایجاد کنید یا روی ایده های تجاری موجود که قابلیت اجرایی شدن دارند، تمرکز کنید.

شما برای این کار به راحتی می توانید از ایده های موفق استارتاپی یا تجاری قبلی نیز استفاده کنید اما دقت داشته باشید که ارائه ایده های تجاری که عینا از دیگر شرکت ها الهام گرفته اند، نتیجه بخش نخواهد بود.

دقت کنید که این طرح شما باید متناسب با علائق تان و اهداف شما در آینده طراحی شود و تخصص لازم برای عملی کردن آن را در کشور کانادا داشته باشید.

تحقیق در مورد انواع شرکت ها

در کشور کانادا انواع مختلفی از شرکت ها وجود دارند که شما می توانید بر اساس تعداد افراد کلیدی و اهداف تان که از قبل آماده شده است، نوع و ساختار شرکت را تعیین کنید.

در این کشور شرکت ها به صورت انفرادی و همکاری قابل تاسیس هستند و در کنار این دو مورد، ساختارهای دیگری نیز برای شروع یک بیزینس در کانادا وجود دارد.

نکته مهم و اساسی در این مورد میزان سهام هر فرد، قوانین مالیاتی و میزان مسئولیت ها است که در ابتدای شروع کار برای انتخاب نوع شرکت باید به آن ها توجه شود.

تحقیقات بازار

بدون داشتن تحقیقات بازار، بیزینس شما محکوم به شکست است. این نکته مهم ترین اصل در موفقیت شما است و رسیدن به اهداف تجارت در کشور کانادا لزوما به یک تحقیقات بازار عمیق نیاز دارد.

شما باید روی ایده بیزینسی خود تحقیق خوبی داشته باشید و میزان تقاضا در مورد آن را بررسی کنید. شاید پس از انجام تحقیقات مناسب نیاز باشد تا منطقه انتخاب شده را نیز تغییر دهید تا بازدهی بیشتری به دست آورید.

در زمان تحقیقات بازار، شما به راحتی خواهید توانست تا با مشکلات موجود آشنا شوید، محدودیت ها را بشناسید و برنامه های عالی برای پاسخ به تغییر داشته باشید.

نام بیزینس

نام بیزینس از جذاب ترین مراحل کار برای راه اندازی بیزینس در کانادا است و شما می توانید برای آن خلاقیت بالایی به خرج دهید.

نام برند شما نشان از هویت تان است و کیفیت کارتان را در آینده نشان خواهد داد. همچنین، از دیگر موارد مهم به غیر از اسم تجاری، لوگو و محل احتمالی تاسیس بیزینس در کانادا است که انتخاب دقیق آن برای نوشتن بیزینس پلن در مرحله بعدی اهمیت دارد.

بیزینس پلن

تقریبا برای تمامی تجارت های نوپا یا تجارت هایی که از قبل شروع شده اند، نیاز به آماده کردن یک بیزینس پلن است.

شما باید روی نوشتن بیزینس پلن برای مهاجرت به کانادا دقت زیادی داشته باشید. دقت داشته باشید که نوشتن بیزینس پلن بدون داشتن آمار و اطلاعات در مورد بازار و مشتریان مطمئنا به یک مدرک بی اساس و غیر قابل استناد منتج خواهد شد.

ثبت نام

رجیستر کردن نام بیزینس و ثبت رسمی آن از جمله مراحل مهم است. شما با رجیستر کردن بیزینس در کانادا به راحتی می توانید از آن حمایت کنید و در صورتی که مشکلی از نظر حقوقی و قانونی به وجود آید، خواهید توانست آن را پیگیری کنید.

بیمه، مالیات و مجوزها

پس از طی کردن مراحل اولیه، مباحث مالیاتی و اخذ مجوزها از مهم ترین اموری است که شما برای راه اندازی بیزینس در کانادا باید آن ها را در نظر بگیرید.

برای تجارت های مختلف، مجوزهایی مورد نیاز خواهد شد که شاید شامل مجوزهای فدرال یا مجوزهای ایالت مورد نظر باشند.

این موضوع وابسته به نوع تجارت شما است و پس از یافتن ایده تجاری و انتخاب محل مورد نظر، می توانید در مورد این مجوزها و قوانین مالیاتی تحقیق کنید.

تامین سرمایه

بهتر است در همان ابتدای مسیر، فکری به حال سرمایه های مورد نیاز تجارت خود بکنید. در صورتی که یک استارتاپ را تاسیس می کنید، نکته اصلی تمرکز روی بیزینس پلن و قدرتمند بودن آن است.

در حقیقت، در این حالت شما می توانید روی تامین سرمایه از طریق شرکت های سرمایه گذاری کانادا حساب باز کنید.

در صورتی که بیزینس آینده شما نیاز به سرمایه از قبل دارد، محل تامین این سرمایه تمکن مالی خودتان خواهد بود. برای روش های مختلف راه اندازی بیزینس در کانادا، سرمایه های اولیه متفاوتی نیاز است که قبل از انتخاب روش مورد نظر می توانید روی آن ها تحقیق کنید.

حساب بانکی

با تاسیس بیزینس در کانادا شما مطمئنا به یک حساب بانکی تجاری نیاز خواهید داشت که مختص تجارت تان است.

با این کار شما می توانید مدیریت بهتری روی امور مالی خود داشته باشید و در شرایط مختلف به آمار و اطلاعات مالی دسترسی خواهید داشت.

در صورتی که بتوانید حساب بانکی شخصی خود را از حساب بانکی تجاری جدا کنید، این کار عملیات مالیاتی و سایر امور مالی را آسان تر خواهد کرد.

مارکتینگ

شما برای موفقیت در راه اندازی بیزینس در کانادا مطمئنا نیاز به برنامه های بازاریابی و فروش دارید. این بخش یکی از مهم ترین بخش های بیزینس پلن مهاجرت به کانادا به شمار می رود که در آن برنامه های بازاریابی به صورت کامل بیان شده است.

برای بخش مارکتینگ خود، استفاده از روش های آنلاین اهمیت زیادی دارد و امروزه بسیاری از تجارت های قدرتمند از روش های آنلاین برای معرفی محصولات و فروش استفاده می کنند.

همچنین، برندسازی تجارت شما نیز از طریق تجارت الکترونیک بازدهی عالی خواهد داشت و می توانید روی عملکرد آن حساب باز کنید.

روش های پرداخت

روش های پرداخت و تراکنش ها موضوعی است که شما نیاز به بررسی آن دارید تا بهترین شرایط را برای مشتریان خود ارائه دهید.

در کشور کانادا، شرکت های واسط وجود دارند که خدمات پرداخت را از طریق کارت های بانکی انجام می دهند و شما برای ارائه خدمات پرداخت با کیفیت به مشتریان باید روی همکاری با این شرکت ها فکر کنید.

شرکای تجاری

شرکای تجاری شما یا B2Bها می توانند نقش مهمی در رشد و توسعه شرکت تان پس از راه اندازی بیزینس در کانادا داشته باشند.

شما می توانید با این شرکت ها یا سازمان ها همکاری داشته باشید و در عوض فروش بیشتر محصولات و خدمات، درصدی از فروش را برای آن ها در نظر بگیرید.

نکات مهم برای راه اندازی بیزینس در کانادا

  • راه اندازی بیزینس در کانادا از جمله روش های مهاجرت شغلی کانادا به شمار می رود که برای آن روش های مختلفی وجود دارد.
  • شما قبل از شروع به آماده سازی مدارک، باید روش مهاجرتی خود را مشخص کنید که می تواند تاسیس استارتاپ کانادا یا حتی کارآفرینی در کانادا باشد.
  • برای راه اندازی بیزینس در کانادا شما مسیر مستقیمی را در اختیار دارید. در واقع، تنها نیاز است تا طی یک برنامه قدم به قدم کار خود را پیش ببرید تا بتوانید در زمان بندی مشخص به اهداف خود دست پیدا کنید.
  • این گام ها شامل ایجاد یک ایده تجاری خوب، تحقیقات دقیق بازار و نوشتن یک بیزینس پلن قوی است و در کنار آن، شما نیاز به انجام بعضی از مراحل جزئی دیگر نیز خواهید داشت.
  • مراحل راه اندازی بیزینس در کانادا در ادامه به صورت جزئی توضیح داده خواهد شد که شما می توانید مراحل قدم به قدم را در این آدرس اینترنتی نیز مشاهده کنید.
  • در این روش شما به یک ایده تجاری خوب نیاز خواهید داشت یا باید به دنبال خریداری بیزینس هایی باشید که از قبل تاسیس شده اند.
  • در بسیاری از روش های راه اندازی بیزینس در کانادا امکان درخواست برای وام ها و تامین سرمایه از شرکت های سرمایه گذاری وجود دارد؛ پس بهتر است این نکته را در نظر داشته باشید.
  • در تمامی مراحل اقدام به تاسیس بیزینس در کانادا یا درخواست برای جذب سرمایه، می توانید پس از مشاوره با وکلای تخصصی مهاجرت و متخصصان کسب و کار موانع مسیر خود را از بین ببرید.

ایده تجاری برای راه اندازی بیزینس در کانادا

اولین قدم برای تاسیس یک استارتاپ در کانادا یا شروع کارآفرینی در این کشور، داشتن ایده تجاری قوی است که به اقتصاد این کشور کمک کند. شما برای یافتن این ایده تجاری می توانید از وب سایت های مختلف مانند این لینک استفاده کنید. استفاده از روش های آنلاین بهترین مزیت برای تحقیق در مورد تجارت در کشور کانادا است و دقت کنید که این ایده باید با استفاده از امکانات و شرایط منطقه مورد نظر عملی باشد.

ایده های موفق استارتاپی در این کشور بهترین منبع برای اطلاع از شرایط تاسیس استارتاپ در کانادا هستند و در کنار آن، شما برای کارآفرینی در این کشور می توانید پس از تحقیقات بازار، در مورد شرایط آن و پتانسیل تجارت های مختلف اطلاعات کاملی به دست آورید. بر اساس آمار بانک جهانی، کشور کانادا از نظر سهولت در تاسیس بیزینس ها رتبه ۳ در جهان را به دست آورده است که این موضوع نشان از یک شرایط عالی برای کارآفرین ها و متخصصان کسب و کار است.

انواع شرکت ها برای تاسیس بیزینس در کانادا

  • انفرادی Sole Proprietorship: این نوع ساختار زمانی استفاده می شود که یک فرد مسئولیت مدیریت و امور را بر عهده دارد و ساختاری ساده برای تاسیس تجارت در کشور کانادا به شمار می رود. این ساختار یکی از بهترین نمونه ها برای تاسیس شرکت های کوچک است. در ساختار شرکت انفرادی شما مطمئنا نیاز خواهید داشت تا مجوزهای لازم را برای تاسیس تجارت اخذ کنید و از نکات منفی آن می توان به مسئول بودن فرد اصلی برای تمامی وظایف بیان کرد.
  • همکاری Partnership: این نوع ساختار زمانی به کار گرفته می شود که دو یا چند نفر به صورت همکاری با هم و برای اهداف کسب سود یک تجارت را تاسیس می کنند. در کشور کانادا، این نوع شرکت ها در ایالت های مختلف دارای قوانین متفاوتی هستند و شما برای راه اندازی بیزینس در کانادا به صورت همکاری باید روی ایالت مورد نظر تمرکز کنید.
  • شرکت سهامی Corporation: شرکت سهامی از مهم ترین و معروف ترین شرکت ها در جهان به شمار می رود که مسئولان در آن به اندازه سرمایه شان مسئول بدهی ها و تعهدات مالی هستند. این نوع شرکت ها توسط چند نفر از افراد مدیریت می شود که همان سهامداران هستند و این سهامداران نقش اساسی در تعیین هیئت مدیره و وظایف بر عهده دارند.

تحقیقات بازار برای تاسیس بیزینس در کانادا

برای راه اندازی بیزینس در کانادا، شما با کمک تحقیقات بازار می توانید تصمیم گیری های قابل اتکایی داشته باشید. این تحقیقات بازار نکته مهمی برای جلوگیری از اشتباهاتی است که ممکن است برای تجارت شما گران تمام شود.

برای بسیاری از متخصصان کسب و کار و کارآفرینان، انجام تحقیقات بازار قبل از تصمیم گیری بخش اساسی کار است و در صورتی که این تحقیقات به صورت کامل و از طریق منابع صحیح انجام شود، می توان روی بازدهی تجارت حساب ویژه ای باز کرد.

تحقیقات بازار برای تمامی انواع شرکت ها و استارتاپ ها اهمیت دارد. در صورتی که قصد توسعه شرکت تجاری خود یا قصد راه اندازی بیزینس در کانادا را دارید، مطمئنا باید قبل از هر اقدامی بازار هدف را بشناسید و با دید باز به سمت آن حرکت کنید. در حین انجام تحقیقات بازار، شما می توانید پتانسیل بازار را شناسایی کنید، محصولات قدرتمند را بشناسید و میزان تقاضای مشتریان را برآورد کنید.

اشتباهات رایج زمان انجام تحقیقات بازار برای راه اندازی بیزینس در کانادا

  • استفاده از منابع غیر معتبر
  • استفاده از داده های آزاد و بدون منبع در اینترنت
  • انجام تحقیقات، تنها در یک منطقه
  • تمرکز روی قشر خاص مردم

نام شرکت برای تاسیس بیزینس در کانادا

نام شرکت از جمله مواردی است که شما باید روی آن زمان و دقت زیادی صرف کنید. در واقع، برای راه اندازی بیزینس در کانادا شما باید یک نام جذاب و در عین حال واضح انتخاب کنید که بیان کننده بیزینس شما باشد.

نام تجارت شما نشان دهنده کیفیت برند است و توصیه می شود که این نام به صورتی انتخاب شود که برای خواننده واضح باشد و در نگاه اول پیچیدگی در آن مشاهده نشود.

برای انتخاب نام تجارت در زمان راه اندازی بیزینس در کانادا، پیشنهاد ما این است که به وب سایت های انتخاب نام نیز سری بزنید. یکی از این نمونه ها، وب سایت Looka است که به راحتی و با وارد کردن کیوردها می توانید بهترین نام ها را برای شرکت های تجاری مشاهده کنید.

اشتباهات رایج در انتخاب نام شرکت

  • انتخاب نام مشابه با رقبا
  • توجه نکردن به قوانین ایالتی برای انتخاب نام شرکت
  • انتخاب نامی که خواندن و تلفظ آن مشکل باشد
  • توجه نکردن به برندینگ و مارکتینگ
  • توجه نکردن به خدمات و محصولات شرکت

رجیستر کردن نام برای تاسیس بیزینس در کانادا

برای تاسیس بیزینس در کانادا شما مرحله مهمی را پیش رو دارید که همان رجیستر کردن آن در سازمان های دولتی است. برای این کار، نیاز است تا یک نام و محل تاسیس برای شرکت خود تعیین کنید و پس از آن مراحل مربوطه را در دولت فدرال یا دولت ایالتی پشت سر بگذارید. وب سایت دولتی این کشور در این آدرس اینترنتی تاکید می کند که شما قبل از رجیستر کردن تجارت خود باید ساختار آن و نوع شرکت را تعیین کنید.

زمانی که شما به دنبال تاسیس یک شرکت تجاری در این کشور هستید، نام آن باید به عنوان یک Trade Name ثبت شود و برای این کار نیاز است تا به بخش ایالتی مورد نظر مراجعه کنید. در حقیقت، قانون این کشور به صورتی است که شما ملزم هستید در ابتدا منطقه تاسیس بیزینس در کانادا را انتخاب کنید و پس از آن خواهد بود که می توانید مراحل بعدی راه اندازی بیزینس تان را دنبال کنید.

بیزینس پلن برای تاسیس بیزینس در کانادا

بیزینس پلن برای مهاجرت به کانادا بخش ضروری است که در روش های سرمایه گذاری و مهاجرت بیزینسی به آن نیاز خواهید داشت. شما برای موفقیت در جذب سرمایه گذار برای استارتاپ خود یا پذیرش پرونده در روش کارآفرینی، باید یک بیزینس پلن کامل ارائه دهید که در بخش های مختلف ایده تجاری شما را توضیح داده باشد.

بخش های مختلفی در بیزینس پلن برای مهاجرت به کانادا وجود دارند که از مهم ترین آن ها، می توان به خلاصه اجرایی، اهداف، محصولات و برنامه های بازاریابی و توسعه اشاره کرد. دقت کنید که برای نوشتن این مدرک، باید ابتدا شرایط برنامه مهاجرتی مورد نظر را مطالعه کنید و پس از آن شروع به آماده سازی مدرک کنید.

در صورتی که بتوانید تحقیقات بازار مناسبی داشته باشید، نوشتن بیزینس پلن برای مهاجرت به کانادا نیز کار آسانی خواهد بود.

بخش های ۱۰ گانه بیزینس پلن کانادا

  • خلاصه اجرایی
  • توضیحات شرکت
  • اهداف
  • ساختار شرکت
  • محصولات و خدمات
  • برنامه های بازاریابی و فروش
  • آنالیز مالی
  • اجرای عملیات
  • وظایف و نقش ها
  • ضمیمه ها

بیمه، مالیات و مجوزها برای تاسیس بیزینس در کانادا

بیمه و شرایط مالیاتی مسئله مهمی است که در همان ابتدای تاسیس بیزینس در کانادا باید روی آن وقت بگذارید. خرید بیمه می تواند نگرانی های شما را از نظر مشکلات آینده تجاری راحت کند و متخصصان توصیه می کنند برای تمامی تجارت ها و کسب و کارها باید شرایط بیمه در ابتدا مشخص باشد چرا که این کار در شرایط ضرر و زیان از شما پشتیبانی خواهد کرد.

شما باید شرایط مالیات را در انواع روش های راه اندازی بیزینس در کانادا مطالعه کنید و این شرایط مالیات باید در ایالت مورد نظر و منطقه انتخابی بررسی شود. برای بررسی شرایط مالیاتی در این کشور شما می توانید به این لینک در وب سایت دولتی نیز مراجعه کنید که انواع روش های مالیاتی را برای شرکت های انفرادی و همکاری توضیح داده است.

در مورد مجوزهای تاسیس بیزینس در کانادا، شما باید دقت داشته باشید که این مجوزها شامل دو بخش فدرال و ایالتی خواهد بود. این موضوع به تجارت شما و نوع آن بستگی دارد که چه نوع مجوزها و لایسنس هایی برای تاسیس آن و رجیستر کردن بیزینس در کانادا مورد نیاز است. شما می توانید به این آدرس اینترنتی مراجعه کنید و مجوزهای لازم برای شروع تجارت خود در این کشور را مشاهده کنید.

موارد تاثیر گذار برروی مجوزهای مورد نیاز

  • نوع کسب و کار
  • ایالت انتخاب شده
  • نوع همکاری و نوع شرکت
  • منطقه انتخاب شده در ایالت

تامین سرمایه برای تاسیس بیزینس در کانادا

تامین سرمایه برای راه اندازی بیزینس در کانادا از روش های مختلفی انجام می پذیرد. شما برای این تامین سرمایه باید ابتدا نوع مهاجرت شغلی را انتخاب کنید که می تواند یکی از روش های تاسیس استارتاپ کانادا، کارآفرینی در این کشور یا خرید بیزینس در کانادا باشد. در هر کدام از این روش های مهاجرت شغلی کانادا، شما با شرایط متفاوتی مواجه هستید. برای نمونه، در حالتی که بخواهید از طریق ویزای استارتاپ کانادا اقدام کنید، راه اندازی بیزینس شما تحت حمایت های عالی دولتی قرار دارد.

برای تاسیس استارتاپ در کانادا، شما می توانید با آماده کردن بیزینس پلن کامل خود، درخواست سرمایه را به شرکت های سرمایه گذاری تایید شده ارسال کنید و تمامی سرمایه مورد نیاز برای عملی کردن ایده تجاری تان را از طریق این شرکت ها تامین کنید.

در شرایط دیگر، در صورتی که قصد کارآفرینی در کانادا را داشته باشید، برای حضور در ایالت های مختلف، تامین سرمایه تجارت آینده شما نیاز به تمکن مالی دارد و این تمکن مالی توسط خود متقاضی تامین خواهد شد. البته، مبلغ این تمکن مالی برای راه اندازی بیزینس در کانادا در مناطق مختلف آن متفاوت است که برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید صفحه مربوط به کارآفرینی در کانادا را بررسی کنید.

در شرایطی که بخواهید یک بیزینس از قبل تاسیس شده را خریداری کنید، نیاز است تا مبلغ تمکن مالی مورد نظر را از قبل داشته باشید. البته، برای خرید یک بیزینس در این کشور، شما می توانید از طریق همکاری نیز اقدام کنید و به صورت گروهی یکی از بیزینس ها را خریداری کنید.

حساب بانکی برای تاسیس بیزینس در کانادا

بیشتر بیزینس های موفق در این کشور دارای حساب های بانکی تجاری هستند که به نام شرکت مورد نظر ثبت شده است. ایجاد اکانت بانکی برای تبادل های مالی و پرداخت ها نکته مهمی است که می تواند امور مالیاتی و حسابداری شرکت شما را به طور قابل توجهی آسان کند. شما می توانید این حساب را در همان ابتدای کار باز کنید تا برای انجام پرداخت ها نیز شرایط مناسبی را به مشتریان خود ارائه دهید.

دقت داشته باشید که حساب های بانکی بیزینسی در این کشور دارای شرایط ایده آلی برای تجارت ها هستند و شما برای افتتاح آن زمان زیادی را نیاز ندارید. از جمله مهم ترین بانک های ارائه دهنده خدمات پیشرفته می توان به آر بی سی، تی دی بانک و بانک اسکوشیا اشاره کرد. از مزایایی که این حساب ها دارند، پلن های تجاری متنوع، پایین بودن هزینه افتتاح حساب و خدمات دیجیتال پیشرفته است.

مارکتینگ برای تاسیس بیزینس در کانادا

مارکتینگ اساس توسعه تجاری در شرکت های امروزی است و بدون داشتن برنامه های بازاریابی حرفه ای، شما نخواهید توانست تا بیزینس خود را به موفقیت برسانید. در صورتی که اهداف مشخصی برای شرکت خود دارید، حتما باید برنامه های مارکتینگ و بازاریابی را در ابتدای مسیر تدوین کرده و بودجه های مورد نیاز را برای رسیدن به اهداف تعیین کنید.

شرکت های موفق کانادایی بیشتر روی بازاریابی آنلاین و استفاده از تجارت الکترونیک تمرکز دارند که بخش مهم بازاریابی در دنیای امروزی به شمار می رود. شما می توانید بخش برندینگ و فروش خود را از طریق کانال های مختلف بازاریابی دیجیتال پیش ببرید و از همکاری با شرکای تجاری آنلاین بیشترین بازدهی را به دست آورید.

البته، مارکتینگ برای راه اندازی بیزینس در کانادا تنها شامل بازاریابی آنلاین نیست و شما می توانید بر اساس شرایط، از روش های بازاریابی سنتی نیز استفاده کنید. در واقع، این وابسته به شرایط منطقه مورد نظر و تجارت شما است که می توانید آن را برای مشخص کردن برنامه های بازاریابی خود در نظر داشته باشید.

مهم ترین کانال های مارکتینگ آنلاین

  • مارکتینگ از طریق وب سایت
  • مارکتینگ از طریق موتورهای جست و جو
  • مارکتینگ از طریق سوشیال مدیا
  • مارکتینگ از طریق ابزارهای موبایل
  • مارکتینگ از طریق تبلیغات پولی

روش های پرداخت برای تاسیس بیزینس در کانادا

فراهم کردن روش های پرداخت برای مشتریان اهمیت زیادی در موفقیت تجارت دارد. خوشبختانه، در کشور کانادا شما به شرایط ایده آلی دسترسی دارید و به دلیل وجود امکانات بانکی متنوع، شرایط پرداخت سفارش ها و پرداخت برای خرید ها بسیار عالی است.

از جمله روش هایی که شما می توانید روی آن ها تمرکز کنید، استفاده از پرداخت آنلاین و استفاده از کارت های بانکی مانند ویزا و مستر کارت است. با این حال، امکان استفاده از روش های دیگری مانند چک های بانکی و استفاده از خدمات شرکت های امور مالی نیز وجود دارد.

سیستم های مالی مختلف کانادا

  • پول نقد
  • دبیت کارت
  • کردیت کارت
  • کارت اعتباری
  • پرداخت موبایلی
  • پرداخت آنلاین
  • پرداخت از طریق چک بانکی
  • پرداخت از طریق شرکت های خدمات مالی

شرکای تجاری برای تاسیس بیزینس در کانادا

شرکای تجاری شما می توانند نقش مهمی پس از راه اندازی بیزینس در کانادا داشته باشند. این شرکای تجاری می توانند فروش شما را به صورت قابل توجهی افزایش دهند و شما می توانید در زمان تحقیقات بازار، روی یافتن شرکای تجاری تان تمرکز کنید. شرکای B2B به صورت دقیق بازار مورد نظر را می شناسند و شما در صورتی که قصد ورود به بازار مورد نظر را داشته باشید، همکاری با این شرکا شرایط آسان تری برای فروش محصولات تان به وجود خواهد آورد.

برای ارائه محصولات یا خدمات خود پس از راه اندازی بیزینس در کانادا می توانید روی همکاری با پلتفرم هایی مانند آمازون و والمارت حساب ویژه ای باز کنید. البته، این شرکا باید بر اساس نوع تجارت شما انتخاب شوند تا بتوانند به راحتی محصولات شما را به دست مخاطبان واقعی برسانند.

شرایط برای راه اندازی بیزینس در کانادا

شرایط مختلفی برای راه اندازی بیزینس در کانادا وجود دارد. به بیان دقیق تر، شما ابتدا باید نوع بیزینس و روش مهاجرتی را برگزینید تا بتوانید شرایط آن را محقق کنید. از جمله بهترین روش های مهاجرتی که از راه تاسیس بیزینس در کانادا می توانید از آن ها استفاده کنید، می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • خرید بیزینس در کانادا
  • خرید فرانچایز در کانادا
  • راه اندازی استارتاپ در کانادا
  • ثبت شعبه در کانادا
  • مهاجرت خوداشتغالی در کانادا

شرایط لازم راه اندازی بیزینس در کانادا از طریق خرید یک بیزینس

راه اندازی بیزینس در کانادا از طریق خرید یک کسب و کار از محبوب ترین روش های مهاجرت است. زمانی که قصد خرید یکی از بیزینس های این کشور را داشته باشید، باید مبلغ کلی ۲۰۰ هزار دلار را در نظر بگیرید. البته، امکان خرید شرکت ها یا کسب و کارها با میزان پایین تری نیز وجود دارد. در بسیاری از موارد، علاوه بر مبلغ بیان شده، شما باید پشتوانه مالی مناسبی نیز داشته باشید تا بتوانید بیزینس مورد نظر را مدیریت کنید و آن را به موفقیت برسانید.

متخصصان کسب و کار و کارآفرینان می توانند از این طریق به مزایای متعددی دست پیدا کنند. از جمله این مزایا می توان به آنی بودن درآمد از طریق کسب و کار خریداری شده و نبود محدودیت منطقه ای اشاره کرد. شما در این برنامه، می توانید بر اساس نیازها و میزان سرمایه موجودتان یک منطقه را انتخاب کنید و پس از خرید آن، از این طریق کسب درآمد کنید.

از جمله شرایط خرید بیزینس که باید آن ها را در نظر داشته باشید تا پرونده شما مورد تایید قرار بگیرد، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • داشتن سابقه مدیریت
  • خرید حداقل سهم ۵۱ درصدی از بیزینس
  • داشتن تمکن مالی
  • سطح مناسب زبان
  • اخذ مجوزهای لازم برای شروع کار پس از خرید
  • ارائه حداقل مدرک تحصیلی (در صورت نیاز)

شرایط لازم راه اندازی بیزینس در کانادا از طریق خرید فرانچایز

در صورتی که به دنبال خرید یک بیزینس در کانادا می گردید، روش ساده تر و آسان تری برای این کار ارائه شده است. خرید یک فرانچایز در این کشور مزایای بسیاری دارد اما در این روش، شما کسب و کار اختصاصی خودتان را شروع نخواهید کرد. در واقع، در روش خرید فرانچایز شما حق امتیاز یک کسب و کار را خریداری می کنید و با این روش خواهید توانست اهداف خود را از طریق راه اندازی بیزینس در کانادا دنبال کنید.

برای اقدام از طریق این روش، شما نیاز به سرمایه های پایین تر نسبت به روش قبلی دارید که به صورت میانگین ۵۰ هزار دلار تعیین شده است. باید اشاره کرد که ریسک این روش نیز پایین تر است و شما در آن سختی تجارت کم تری را نیز مشاهده خواهید کرد. جهت اقدام برای اقامت دائم کانادا از طریق این روش، شعبه شما باید در حداقل مدت تعیین شده فعال بوده باشد و حداقل ۱ کارمند کانادایی را استخدام کرده باشید.

شرایط زیر معمولا در خرید تمامی فرانچایزها مورد نیاز است:

  • داشتن تجربه مدیریتی که قابل تایید باشد.
  • دارایی کافی برای راه اندازی کسب و کار
  • تسلط به زبان انگلیسی یا فرانسوی برای مدیریت کسب و کار

شرایط لازم راه اندازی بیزینس در کانادا از طریق استارتاپ

مهاجرت از طریق تاسیس استارتاپ یکی از بهترین روش هایی است که کارآفرینان و متخصصان کسب و کار می توانند روی آن حساب باز کنند. شما در این روش باید ایده تجاری قوی داشته باشید و مدارکی مانند زبان و تمکن مالی را برای زندگی در سال اول ارائه دهید. در صورتی که بتوانید مراحل را به خوبی طی کنید، شرکت های سرمایه گذاری از همان ابتدا برای راه اندازی بیزینس در کانادا روی طرح شما سرمایه گذاری خواهند کرد.

دقت کنید که در این روش متقاعد کردن شرکت های سرمایه گذاری اصل مهمی است و پس از ارائه بیزینس پلن، شما باید یک نامه برای ساپورت مالی استارتاپ مورد نظر دریافت کنید. شرایط برنامه مهاجرت شغلی از طریق تاسیس استارتاپ به صورت زیر است.

  • ایده تجاری مورد تایید
  • مدرک زبان
  • تمکن مالی برای مستقر شدن در کشور کانادا
  • نامه ساپورت برای تامین سرمایه ها

شرایط لازم راه اندازی بیزینس در کانادا از طریق مهاجرت خوداشتغالی

مهاجرت خود اشتغالی کانادا از جمله روش هایی است که برای هنرمندان و ورزشکاران ارائه شده است. این افراد در صورتی که حداقل ۲ سال سابقه شغلی تمام وقت داشته باشند و قصد مشارکت در بخش هنر یا ورزش کانادا را داشته باشند، می توانند از طریق برنامه مختص به خود برای راه اندازی بیزینس در کانادا درخواست دهند.

مدارک لازم در این برنامه شامل مدارک شغلی و درآمد فرد است و در کنار آن، در صورتی که بخواهید برای همسر و فرزندان نیز اقدام کنید، مدارک ازدواج و مدارک هویتی مورد نیاز خواهد شد.

شما پس از اخذ اقامت دائم کانادا در این روش، باید خودتان یک بیزینس را در این کشور راه اندازی کنید و به بیان دقیق تر به صورت خود اشتغال فعالیت تان را شروع کنید. شرایط برنامه به صورت زیر است.

  • حداقل ۲ سال سابقه شغلی تمام وقت با درآمد کافی
  • خویش فرما بودن در بازه تعیین شده
  • ارائه مدارک مورد نیاز
  • پرداخت هزینه های اپلیکیشن ویزا

هزینه لازم برای راه اندازی بیزینس در کانادا

هزینه برای ثبت اپلیکیشن ویزا و بررسی درخواست شما به شرایط برنامه مورد نظر و قوانین دولتی این کشور بستگی دارد. در روش های مهاجرتی از طریق راه اندازی بیزینس در کانادا، شما باید هزینه هایی را در نظر بگیرید که پس از ثبت درخواست و ارسال مدارک باید پرداخت شوند.

این روش ها در دسته مهاجرت بیزینسی قرار می گیرد که اطلاعات آن به صورت جدول زیر است. همچنین، هزینه های ویزای کانادا در روش های مختلف مهاجرتی در این آدرس اینترنتی بیان شده است.

جدول هزینه ویزای راه اندازی بیزینس در کانادا

روش
مهاجرتی
هزینه
ویزا
تاسیس استارتاپ۲۱۳۵ دلار کانادا به همراه حق اقامت دائم
خود اشتغالی۲۰۷۵ دلار کانادا به همراه اقامت دائم
مهاجرت بیزینسی کبک۲۰۷۵ دلار کانادا به همراه اقامت دائم
در صورت اقدام برای پرونده همسر۱۳۲۵ دلار کانادا به همراه اقامت دائم
برای هر فرزند۲۲۵ دلار کانادا
در صورت نیاز به اجازه کار در برنامه مهاجرتی مورد نظر۱۵۵ دلار کانادا برای یک نفر
۴۶۵ دلار کانادا برای گروه ۳ نفری یا بیشتر
هزینه بیومتریک ویزاهر نفر ۸۵ دلار کانادا
هر خانواده ۱۷۰ دلار کانادا
هر گروه ۳ نفری یا بیشتر ۲۵۵ دلار کانادا

سرمایه لازم برای راه اندازی بیزینس در کانادا

سرمایه مورد نیاز شما برای راه اندازی بیزینس در کانادا به عوامل مختلفی در این کشور بستگی دارد. دقت داشته باشید که در روش های کارآفرینی، شما باید منطقه مورد نظر را از قبل انتخاب کنید و در برنامه مهاجرتی، میزان سرمایه مورد نیاز و تمکن مالی را بررسی کنید.

به طور معمول، برای برنامه های کارآفرینی در این کشور، شما نیاز به سرمایه گذاری حدودی ۱۰۰ هزار دلار تا ۳۰۰ هزار دلار دارید که این میزان بر اساس شرایط بیزینس شما و منطقه مورد نظر تعیین خواهد شد.

در صورتی که قصد راه اندازی بیزینس در کانادا از طریق خرید شرکت را دارید، شما باید هزینه آن بیزینس را برآورد کنید. این هزینه و سرمایه لازم برای خرید بیزینس مربوطه می تواند از ۵۰ هزار دلار شروع شود و تا میزان بیش از چند صد هزار دلار نیز برسد.

در صورتی که بخواهید بیزینس های قابل خرید در این کشور را مشاهده کنید، پلتفرم تراست بیزینس، محلی مناسب برای این کار است چرا که بهترین تجارت ها را معرفی کرده است که از طریق آن می توانید اقامت دائم این کشور را دریافت کنید. همچنین، شما می توانید به این لینک نیز مراجعه کرده و شرایط خرید بیزینس را در این کشور تحلیل کنید.

سرمایه شما برای مهاجرت از طریق خویش فرما بودن همان میزان تمکن مالی است که باید برای مستقر شدن در این کشور ارائه دهید. در واقع، مسئولان اداره مهاجرت این کشور باید قانع شوند که شما می توانید از طریق برنامه مورد نظر به این کشور مهاجرت کنید و کسب و کار فریلنسری خود را در آن شروع کنید.

باید اشاره کرد که در روش مهاجرت شغلی از طریق استارت آپ این کشور، شما نیاز به تامین سرمایه های هنگفت ندارید. در حقیقت، شما پس از متقاعد کردن شرکت های سرمایه گذاری، می توانید سرمایه های مورد نیاز را برای تاسیس شرکت خود از شرکت های مورد نظر بگیرید. البته، در این روش نیز شما باید نشان دهید که تمکن مالی را برای مستقر شدن در کشور مورد نظر دارید و برای تامین هزینه های اولیه زندگی تان مشکلی در این کشور نخواهید داشت.

مدارک لازم برای راه اندازی بیزینس در کانادا

مدارک مشخصی در روش های مهاجرتی مختلف برای راه اندازی بیزینس در کانادا ارائه شده است. شما می توانید به راحتی یک چک لیست کامل تهیه کنید و آماده سازی این مدارک را در آن زمان بندی کنید. در این صورت، مطمئن خواهید بود که در شرایط مناسب و زمان مشخص می توانید اپلیکیشن ویزا را برای راه اندازی بیزینس در کانادا به ثبت برسانید. برای راه اندازی شرکت در کانادا، شما نیاز دارید تا روی آماده کردن مدارک زیر تمرکز کنید.

  • مدارک هویتی معتبر
  • ترجمه رسمی شناسنامه
  • گواهی تمکن مالی
  • مدارک معتبر سابقه شغلی
  • مدارک مرتبط با درآمد
  • رزومه یا CV
  • مدرک زبان
  • بیزینس پلن
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • گواهی سلامت پزشکی
  • گواهی ازدواج (در صورت نیاز)
  • مدرک تحصیلی

در روش مهاجرت بیزینسی این کشور، پس از ثبت اپلیکیشن ویزا و در صورتی که به مدارک بیشتری نیاز باشد، این موضوع از طریق سیستم مربوطه به اطلاع شما خواهد رسید. برای نمونه، ممکن است در مراحل مختلف از شما گواهی ها یا مدارک معرفی نامه شرکتی درخواست شود که آماده کردن آن ها نمی تواند زمان بر و دشوار باشد.

نکاتی برای کارآفرینان برای راه اندازی بیزینس در کانادا

در صورتی که به عنوان یک کارآفرین قصد مهاجرت شغلی به کانادا را دارید، بهتر است نکات مهمی را در نظر داشته باشید. کشور کانادا از جمله مناطقی است که حمایت های عالی را از متخصصان و کارآفرینان دارد و این موضوع از تعداد زیاد استارتاپ ها و شرکت های نوپا در این کشور قابل برداشت است.

کشور کانادا بین ۵ کشوری قرار دارد که سهولت کار را برای تاسیس تجارت های نوپا در دستور خود قرار داده اند. بنابراین، در صورتی که این کشور را انتخاب کرده اید، مطمئنا افق های روشنی برای تجارت تان وجود دارد.

مهم ترین و اولین قدم برای راه اندازی بیزینس در کانادا برای کارآفرینان، داشتن ایده تجاری است که طی یک طرح قوی ارائه شده باشد. دولت این کشور، همواره از این گونه طرح ها حمایت می کند و شما می توانید در مدت زمانی کوتاه یک تجارت پر بازده را در آن تاسیس کنید.

استارتاپ های این کشور و شرکت های نوپا تحت حمایت شرکت های سرمایه گذاری هستند و پس از طراحی یک ایده تجاری خوب و قوی، شما نگرانی از نظر تامین سرمایه های تجارت خود نخواهید داشت.

بنابراین، به دنبال طرح های تجاری خلاقانه و نوآورانه باشید که بتوانند مشکلی از مشکلات این کشور را حل کنند. در صورتی که در مرحله جذب سرمایه و تامین نیازهای مالی شرکت خود به مشکل برخورد کردید، می توانید از مشاوره های تخصصی کسب و کار در تراست بیزینس استفاده کنید. مشاوران و متخصصان کسب و کار در تراست بیزینس آماده هستند تا بهترین روش ها را برای توسعه تجارت شما ارائه دهند.

مزایای راه اندازی بیزینس در کانادا

کشور کانادا یکی از همسایگان اصلی آمریکا است که روابط دوستانه و خوب اقتصادی با آن دارد. این همسایگی دارای بیشترین وسعت مرزی است که میزان آن بیش از ۵۰۰۰ مایل بر آورد شده است. در صورت راه اندازی بیزینس در کانادا، مطمئنا شما فرصت های بی نظیری را از نظر توسعه بین المللی شرکت خود خواهید داشت و می توانید در شرایطی خوب، به فکر افزایش سودآوری آن باشید.

مزایای متعددی برای راه اندازی بیزینس در کانادا وجود دارند که در ادامه به مهم ترین آن ها اشاره می شود.

  • نرخ پایین مالیات: در مقایسه با کشورهای مختلف بین المللی، کانادا دارای یکی از پایین ترین نرخ های مالیاتی است که در حدود ۱۵ درصد تعیین شده است. بر اساس آخرین اخبار، این میزان رو به کاهش خواهد رفت. با توجه به بررسی انجام شده توسط وب سایت Deloitte که اینجا می توانید دانلود کنید، میزان مالیات شرکت های سهامی در بخش ایالتی بین ۸ تا ۱۶ درصد است که یکی از پایین ترین نرخ های مالیاتی به شمار می رود.
  • حمایت دولت از بیزینس ها: به عنوان یک فرد که تقاضای مهاجرت بیزینسی به این کشور را دارد، شما می توانید از بهترین حمایت های دولتی کانادا استفاده کنید. باید اشاره کرد که چندین هزار استارتاپ و شرکت نوپا در ایالت های مختلف این کشور حضور دارند که برای تاسیس آن ها فاندهای مختلفی از طرف شرکت های سرمایه گذاری و دولت فدرال ارائه شده است.
  • اقتصاد با ثبات: با مراجعه به آمار بانک جهانی در این لینک، شما می توانید شرایط ثبات مناسبی را برای سیستم اقتصادی این کشور مشاهده کنید. شرکت های تجاری مختلف به راحتی می توانند از این اقتصاد پایدار بهره ببرند و در آن تنها به فکر رشد و توسعه خود باشند. آمار وب سایت رسمی OECD نشان از رشد اقتصادی این کشور در سال ۲۰۲۲ با نرخ ۳.۹ درصد را دارد و این میزان در سال ۲۰۲۳ به صورت ۲.۸ درصد برآورد شده است.
  • تخصص شغلی: در صورتی که برای راه اندازی بیزینس در کانادا به دنبال نیروی کار ماهر و متخصص بگردید، مطمئنا از این نظر در شرایط خوبی قرار خواهید داشت. کانادا یکی از کشورهایی است که سالانه بیش از چند ده هزار متخصص را طی برنامه های مختلف مهاجرت شغلی جذب می کند و بر اساس آخرین آمار، این کشور سالانه برای ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار نفر حق اقامت دائم صادر کرده است.
  • سیستم بانکی و مالی پیشرفته: صنعت خدماتی کانادا از بهترین ها در جهان است و شما در آن به امکانات نوین دسترسی دارید. در صورتی که به دنبال همکاری با شرکت های خدمات مالی باشید، مطمئنا در این کشور شرایط خوبی را خواهید داشت چرا که بانک های این کشور و شرکت های خدمات مالی آن پیشرفته ترین تجهیزات و امکانات را در اختیار دارند.
  • مسیرهای متنوع ارتباطی: برای راه اندازی بیزینس در کانادا، نکته مهم این است که شما مسیرهای ارتباطی متنوعی با کشورهای مختلف در اختیار دارید. این مسیرها شامل حمل و نقل زمینی، ریلی، آبی و هوایی است که این کشور را به یکی از بهترین مناطق برای شروع و توسعه تجارت ها و استارتاپ ها تبدیل کرده است. کشور کانادا دارای ۱۸ فرودگاه مدرن است و ۵۵۰ گذرگاه در مناطق مختلف آن برای مبادلات تجاری وجود دارد.
  • شرایط زندگی: استانداردهای زندگی در کانادا همواره مورد توجه مهاجران کشورهای مختلف بوده است و این کشور دارای بهترین امکانات در شهرهای مدرنی مانند ونکوور، تورنتو، کبک، مونترال و اتاوا است. در صورتی که بخواهید شرایط زندگی مناسبی را تجربه کنید که تلفیقی از زندگی مدرن و طبیعت زیبا باشد، شهرهای این کشور بهترین شرایط را برای شما فراهم خواهند کرد.
  • فرهنگ متنوع: کانادا یکی از کشورهایی است که از مهاجران و متخصصان کسب و کارهای مختلف حمایت می کند. شما پس از راه اندازی بیزینس در کانادا، مطمئنا می توانید به صورت آزادانه و بدون مشکل به زندگی خود بپردازید و به فکر رشد و توسعه تجارت خود باشید.
  • امکان اقامت برای خانواده: در صورتی که از طریق روش های بیزینسی و راه اندازی بیزینس در کانادا اقدام می کنید، مزیت مهمی را در اختیار خواهید داشت. این مزیت امکان اقدام برای ویزا و اقامت اعضای خانواده است که شما می توانید این اقامت را برای همسر و فرزندان دریافت کنید. پس از مهاجرت به کشور مورد نظر، همسر شما می تواند از شرایط موجود برای کار تمام وقت استفاده کند.

معایب راه اندازی بیزینس در کانادا

در کنار تمامی مزایای راه اندازی بیزینس در کانادا، می توان معایبی نیز برای آن متصور شد. شاید بیشتر این معایب به دلیل پروسه رسیدگی به پرونده ها باشد و بتوان آن را مرتبط با اداره مهاجرت این کشور دانست. دقت داشته باشید که در صورت ارائه پرونده کامل و بی نقص می توانید نقص های موجود در راه اندازی بیزینس در کانادا را تا حدود زیادی کاهش دهید.

بعضی از مهم ترین معایب راه اندازی بیزینس در کانادا به صورت زیر هستند.

  • طولانی بودن زمان رسیدگی به پرونده ها
  • امکان ریجکتی در صورت ناقص بودن پرونده
  • نیاز به تمکن مالی اولیه
  • نیاز به تحقیقات بازار کامل

بهترین شهرها برای راه اندازی بیزینس در کانادا

زمانی که از راه اندازی بیزینس در کانادا سخن به میان می آید، شما ابتدا باید اهداف خود و منطقه مورد نظر را مشخص کنید. به بیان بهتر، نیاز است تا مشخص کنید که در مناطق شهری بزرگ قصد احداث کسب و کار را دارید یا هدف تان شروع کسب و کار در مناطق کم جمعیت تر است.

به جرات می توان گفت، شما در مناطق شهری پیشرفته و حتی مناطق روستایی آن، فرصت های بی نظیر تجاری را در اختیار خواهید داشت و این موضوع وابسته به خود شما است که کدام منطقه را در ابتدا انتخاب خواهید کرد.

به دلیل وجود شرایط مساعد برای تاسیس بیزینس در کانادا، این کشور در سال های اخیر حتی از آمریکا نیز پیشی گرفته است و از این نظر در سال ۲۰۱۸، رتبه ۶ را در فهرست Forbes به دست آورده است. البته، نقش دولت این کشور در حمایت از کسب و کارهای جدید و حمایت مالی و حقوقی از آن ها پر رنگ است.

در این بین، می توان گفت شهرهای مرکز استان در این کشور و شهرهایی که در نزدیکی مرز آمریکا قرار دارند، از بهترین شرایط برخوردارند و شما در آن ها به فرصت های بسیار عالی برای شروع بیزینس در کانادا دسترسی دارید. در ادامه بهتری شهرها از نظر راه اندازی بیزینس در کانادا معرفی می شوند که می توانید در این لینک نیز به اطلاعات آن دسترسی داشته باشید.

تورنتو برای راه اندازی بیزینس در کانادا

تورنتو کانادا از شهرهایی است که شرایط ایده آلی برای شروع و راه اندازی بیزینس در کانادا پیشنهاد می دهد. این شهر در بخش جنوب شرقی انتاریو قرار گرفته است و به عنوان بزرگترین شهر این کشور شناخته می شود. منطقه ای که با نام تورنتو شناخته می شود، دارای بیش از ۶.۳ میلیون نفر جمعیت است و عجیب نیست که شما در این شهر می توانید امکانات نوین را برای راه اندازی بیزینس خود بیابید.

با توجه به آمار در این آدرس اینترنتی، تورنتو رتبه یک را از نظر حضور متخصصان فناوری کسب کرده است که تعداد آن ها بیش از ۲۲۸ هزار نفر است.

در کنار حضور متخصصان حوزه های مختلف فناوری، تورنتو شرایط عالی برای شروع کسب و کارهای صنایع مختلف دیگر دارد. از جمله این فرصت ها، می توان به حوزه غذا و فرآوری آن، معماری و طراحی، پزشکی و علوم زیستی، آموزش، فشن و مد، تولید رسانه و امور مالی اشاره کرد.

ونکوور برای راه اندازی بیزینس در کانادا

ونکوور بریتیش کلمبیا از شهرهای رویایی برای راه اندازی بیزینس در کانادا است که جمعیت آن به بیش از ۲.۶ میلیون نفر می رسد. ونکوور یکی از شهرهایی است که به دلیل استانداردهای زندگی و کیفیت بالای آن در سطح جهان معروف است و به دلیل وجود گذرگاه های ارتباطی با سایر نقاط کشور و جهان، ونکوور به عنوان یک شهر متصل و بین المللی شناخته می شود.

در این شهر، فرهنگ های مختلف در کنار هم زندگی می کنند و در کنار پیشرفت بی نظیر شهر، شما در آن به طبیعت زیبایی نیز دسترسی دارید. باید اشاره کرد که مزیت مهم این شهر مجاورت با مناطق صنعتی مختلف و پیشرفته جهانی است که شرایط ایده آلی برای استارتاپ ها و تجارت های نوپا به وجود خواهد آورد.

در صورتی که قصد دسترسی آسان و سریع به امکانات و تجهیزات برای راه اندازی بیزینس در کانادا را دارید، ونکوور شهری است که بهترین شرایط را برای شما فراهم خواهد کرد. ونکوور بیش از ۴۰ درصد از ظرفیت صنعتی و تجاری خود را به بخش فناوری اختصاص داده است و در آن می توانید شرکت های بزرگ تولید بازی، توریسم، امور مالی و خدمات فناوری را مشاهده کنید.

ادمونتون برای راه اندازی بیزینس در کانادا

آلبرتا میزبان دو شهر مهم است که ادمونتون یکی از آن ها است. ادمونتون از شهرهایی است که صنایع حیاتی را در خود جای داده است و این صنایع شامل تولید نفت و گاز، بیوتکنولوژی و رسانه های دیجیتال هستند. باید اشاره کرد که شرایط استارتاپی عالی در این شهر وجود دارد و فعالان حامی استارتاپ در این شهر، حمایت های بی نظیری از شرکت های نوپا ارائه داده اند. برای نمونه، می توانید به این لینک مراجعه کنید تا از استارتاپ های این شهر اطلاعات مفیدی را به دست آورید.

همچنین، باید گفت این شهر میزبان بسیاری از موسسات آموزشی است که شرایط مناسبی را برای سیستم آموزشی آن ارائه داده اند. از مهم ترین صنایع و تجارت ها در این شهر مهم می توان به انرژی، کشاورزی، تولید کارخانه ای، فناوری های نوین، امور مالی و توریسم اشاره کرد.

مونترال برای راه اندازی بیزینس در کانادا

مونترال به عنوان یکی از بهترین شهرهایی نام گرفته است که دارای اکوسیستم استارتاپی عالی در جهان است. این شهر میزبان صدها شرکت استارتاپی و تجارت های نوپا است که هر کدام از آن ها به یک تجارت بی نظیر و پر بازده تبدیل شده اند. باید اشاره کرد که مونترال یکی از شهرهای مهم ایالت کبک است که در مجاورت رودخانه سن لورنزو قرار گرفته است و به عنوان یکی از مدرن ترین شهرهای این کشور شناخته می شود.

صنایع فناوری محور مانند هوش مصنوعی و تولید رسانه ای در این شهر محبوبیت بسیاری دارند و از دیگر صنایع و تجارت های مهم در آن می توان به صنایع دارو، علوم زیستی، ارتباطات، تولید کارخانه ای، توریسم، حمل و نقل، مهندسی نرم افزار و صنعت خدماتی اشاره کرد.

واترلو برای راه اندازی بیزینس در کانادا

واترلو دارای بیش از ۵۵۰ هزار جمعیت است و به عنوان یک منطقه شهری کوچک در این ایالت شناخته می شود. این شهر در نزدیکی تورنتو قرار دارد و برای راه اندازی بیزینس در کانادا از مناطق خوب به شمار می رود. واترلو به دلیل وجود تجارت های جدید و حمایت های عالی از آن ها، از نظر حمایت از کسب و کارها بین چند شهر برتر جهان قرار گرفته است.

شاید این به دلیل وجود متخصصان و دانش آموختگان زیاد دانشگاهی باشد که به لطف حضور دانشگاه واترلو در این شهر فعالیت دارند.

در صورتی که قصد راه اندازی بیزینس در کانادا را دارید، واترلو شرایط مناسبی را پیشنهاد می دهد. بر اساس اعلام وب سایت رسمی این شهر در این لینک، صنایع مختلفی مانند تولید کارخانه ای، صنایع هوافضا، فناوری، تولید و فرآوری غذا، اتومبیل و تولید رسانه در آن از مهم ترین بخش های تجاری به شمار می روند.

ساسکاتون برای راه اندازی بیزینس در کانادا

ساسکاتون یکی از چند شهر معروف ساسکاچوان است که تقریبا در بخش میانی کشور قرار گرفته است. این شهر منطقه ای است که قسمت شرقی کانادا را به قسمت غربی آن متصل می کند و دارای گذرگاه های متعددی در اقصا نقاط خود است.

بنابراین، با راه اندازی بیزینس در ساسکاتون خواهید توانست تا در یک شرایط مناسب از نظر ارتباط با تمامی نقاط این کشور قرار داشته باشید. مانند بسیاری از شهرهای کانادا، ساسکاتون نیز دارای یک دانشگاه بزرگ است که وظیفه آموزش نیروهای متخصص آن را بر عهده دارد.

تقریبا نصف جمعیت این شهر در کالج آموزش دیده اند و توانایی های خود را در صنایع مختلف آن به کار می گیرند. باید اشاره کرد که از مهم ترین صنایع این شهر تولید کشاورزی، جنگلداری، انرژی و معدن، تولید کارخانه ای، علوم زیستی و فناوری است. در حقیقت، ساسکاتون را می توان یک مرکز مهم از نظر منابع طبیعی و معدن به شمار آورد که صنایع مرتبط با آن در این شهر رونق بسیاری دارد.

وینیپگ برای راه اندازی بیزینس در کانادا

وینیپگ کانادا محل مهمی از نظر تولیدات پیشرفته کارخانه ای است که در ایالت منیتوبا و در بخش جنوبی آن قرار گرفته است. این شهر بیش از ۸۳۰ هزار نفر جمعیت دارد و می توان آن را یک منطقه چند صنعتی از نظر وفور صنایع مختلف به حساب آورد.

صنایع مهم این شهر شامل کشاورزی و تولید مواد غذایی، تولید کارخانه ای، ارتباطات و فناوری، حمل و نقل و صنایع تولید خلاقانه است.

وینیپگ از نظر تولید محصولات کشاورزی و فرآوری آن جزو چند شهر برتر در این کشور به شمار می رود که شرکت های متعددی در آن مشغول به کار هستند. در حالت کلی نیز، ایالت منیتوبا دارای زمین های کشاورزی وسیعی است که هر ساله تحت کشت محصولات مختلف کشاورزی قرار می گیرند.

لتبریج برای راه اندازی بیزینس در کانادا

لتبریج آلبرتا از شهرهایی است که نقش مهمی در حمل و نقل و لجستیک بر عهده دارد. این شهر تقریبا در بخش جنوبی ایالت قرار گرفته است و با شهر کلگری آلبرتا فاصله چندانی ندارد. به دلیل موقعیت جغرافیایی این شهر، صنعت حمل و نقل در آن رونق زیادی دارد و در کنار آن، صنایع تولید کارخانه ای، کشاورزی و صنایع مرتبط با فناوری از جمله بخش های مهم‌ در آن هستند.

لتبریج میزبان بیش از ۱۲۰ بیزینس فعال کشاورزی است و در کنار آن، صنایع تولید کارخانه ای، سهم بیش از ۴۵۵ میلیون دلاری در تولید ناخالص شهر دارند.

هالیفاکس برای راه اندازی بیزینس در کانادا

هالیفاکس از جمله شهرهایی است که نقش مهمی در صنایع مرتبط با دریا در این کشور بر عهده دارد. پیشرفت این منطقه در رابطه با صنایع دریانوردی و تولید گوشت قابل توجه بوده است و رشد موقعیت های شغلی در آن در سال های اخیر نشان از پیشرفت کسب و کارها دارد. هالیفاکس یکی از شهرهای مهم نوا اسکوشیا است که جمعیت بیش از ۴۰۰ هزار نفری دارد و صنایع مرتبط با دریا و تولید گوشت در آن از بهترین ها به شمار می روند.

از نظر تنوع صنعتی نیز هالیفاکس از جمله شهرهای مهم برای راه اندازی بیزینس در کانادا است. به بیان بهتر، این شهر دارای صنایع مرتبط با امور مالی، فناوری، علوم زیستی و حمل و نقل است. باید اشاره کرد که این شهر میزبان بیش از ۳۰۰ شرکت فعال در زمینه دریا و فناوری های مرتبط با آن است.

اتاوا برای راه اندازی بیزینس در کانادا

هر چند بزرگترین شهر ایالت انتاریو تورنتو نام دارد، اما اتاوا است که به عنوان پایتخت این کشور شناخته می شود. به دلیل تمرکز صنایع مختلف پیشرفته و تولیدی در این شهر، اتاوا از مناطق بی نظیر از نظر نرخ استخدام است و پیشرفت شهری و امکانات در آن قابل توجه است. این شهر دارای نرخ بالایی از نظر جمعیت تحصیل کرده های کالج است به طوری که بیش از ۶۰ درصد از جمعیت آن را دانش آموختگان کالج تشکیل داده است.

در صورتی که قصد انتخاب یک شهر مدرن و پیشرفته را دارید، اتاوا می تواند محل مناسبی برای راه اندازی بیزینس در کانادا به حساب آید. توریسم، علوم زیستی، تولید کارخانه ای، صنایع فناوری محور، خدمات مالی و ساخت و ساز از بهترین صنایع این شهر به شمار می روند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سیستم اقتصادی اتاوا می توانید به این آدرس اینترنتی مراجعه کنید.

کلگری برای راه اندازی بیزینس در کانادا

کلگری آلبرتا شهری مهم در این ایالت به شمار می رود که رشد شهری و صنعتی در این شهر قابل توجه است. باید اشاره کرد که کلگری یک منطقه مهم از نظر نرخ بالای استخدام و تعدد موقعیت های شغلی است و بیش از ۵۰ درصد از جمعیت شهر حداقل مدرک کارشناسی دارند. همچنین، از نظر نرخ هزینه های زندگی نیز، کلگری از مناطق مناسب به حساب می آید و شما در این شهر به امکانات متنوع برای راه اندازی بیزینس در کانادا دسترسی دارید.

از جمله اساسی ترین صنایع موجود در کلگری کانادا می توان به هوافضا، کشاورزی، انرژی، صنایع خلاقانه، خدمات مالی، رسانه های دیجیتال، علوم زیستی، فناوری و صنایع مرتبط با حمل و نقل اشاره کرد. به جرات می توان گفت، کلگری آلبرتا از جمله مهم ترین مناطقی است که می توانید برای راه اندازی بیزینس در کانادا در فهرست خود قرار دهید.

کبک برای راه اندازی بیزینس در کانادا

شهر کبک را که در قسمت جنوبی ایالت واقع شده است، می توان مهم ترین شهر این ایالت به شمار آورد که در کنار مونترال از بهترین امکانات و تجهیزات برخوردار است. زبان اصلی این شهر فرانسوی است و برای افرادی که قصد اقدام با مدرک فرانسوی را دارند، کبک از بهترین گزینه ها است.

از جمله بهترین تجارت ها در این شهر که در این آدرس اینترنتی نیز می توانید بررسی کنید، کشاورزی، معدن، توریسم، صنایع جنگل و صنایع برق آبی است.

بر اساس آخرین آمار، ۲۷ معدن در این منطقه وجود دارند و صنعت معدن در کبک برای بیش از ۱۵ هزار نفر اشتغال زایی کرده است. باید اشاره کرد که در کبک، شما می توانید ۳۰ هزار تجارت مرتبط با توریسم را مشاهده کنید و در کنار صنایع فناوری محور، کبک میزبان بسیاری از تجارت ها در حوزه تولید کشاورزی، خدمات مالی و جنگل است.

لندن برای راه اندازی بیزینس در کانادا

شهر لندن کانادا، منطقه ای پیشرفته از نظر توسعه شهری است و این منطقه رتبه یک را از نظر وجود نیروهای متخصص به دست آورده است. جمعیت بیش از ۵۰۰ هزار نفری در این شهر سکونت دارند و لندن انتاریو با تولیدات کشاورزی، تولید کارخانه ای، دیجیتال مدیا، فناوری، علوم زیستی و خدمات حرفه ای شناخته می شود.

از جمله بهترین شرکت ها و تجارت ها در این شهر، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

سنت جان برای راه اندازی بیزینس در کانادا

سنت جان شهری کوچک در ایالت زیبای نیوفاندلند و لابرادور است که جمعیت آن به بیش از ۱۱۰ هزار نفر می رسد. این منطقه شهری با صنایع مرتبط با فناوری دریا و منابع طبیعی شناخته می شود به طوری که تمرکز بسیاری از شرکت ها و تجارت های نوپا در آن، روی این گونه صنایع است.

به دلیل موقعیت عالی سنت جان که در یکی از خوش آب و هواترین و زیباترین مناطق کشور واقع شده است، صنعت توریسم نیز در این منطقه رونق دارد.

از دیگر صنایع مهم در سنت جان می توان به صنایع هنری و صنایع مرتبط با فناوری و رسانه اشاره کرد. در حالت کلی، اقتصاد مرتبط با دریا در ایالت نیوفاندلند و لابرادور، برای بیش از ۳۷ هزار نفر اشتغال زایی کرده است و سهم آن در اقتصاد کل کانادا ۱۶ میلیارد دلار است. باید اشاره کرد که بیش از ۴۵۰ بیزینس فعال در این حوزه در منطقه سنت جان حضور دارند و این شهر از مهم ترین گذرگاه های ارتباطی بین شمال آمریکا و اروپا به شمار می رود.

کلونا برای راه اندازی بیزینس در کانادا

در صورتی که به دنبال یک منطقه شهری در حال پیشرفت در بریتیش کلمبیا می گردید، کلونا یکی از بهترین گزینه ها برای راه اندازی بیزینس در کانادا است.

کلونا دارای بیش از ۱۴۰ هزار جمعیت است و صنایع اساسی آن شامل علوم زیستی، تولید کارخانه ای، فناوری، کشاورزی، توریسم و ساخت و ساز است. کلونا از نظر فرصت های تجارت یکی از مهم ترین شهرهای این کشور است و افق های روشنی برای این منطقه شهری در آینده وجود دارد.

۵ اشتباه در زمان راه اندازی بیزینس در کانادا

  • بررسی نکردن شرایط بازار: شما برای موفقیت در تاسیس بیزینس خود باید در مورد موقعیت شغلی مورد نظر و بیزینس آینده تحقیق کنید. برای راه اندازی بیزینس در کانادا، نیاز است تا دید صحیحی از بازار به دست آورید و شرایط تقاضای مشتریان را در آن تحلیل کنید. در این صورت خواهد بود که می توانید بهترین بازدهی را پس از راه اندازی بیزینس در کانادا به دست آورید.
  • در نظر نداشتن اهداف: اهداف شما مهم ترین نکته برای شروع و راه اندازی بیزینس در کانادا هستند و برای مشخص کردن این اهداف باید زمان زیادی را صرف کنید. در واقع، باید مشخص کنید که هدف شما از راه اندازی بیزینس در کانادا یا خرید یک تجارت چیست و در آینده چه برنامه هایی برای توسعه آن دارید.
  • توجه نداشتن به فرهنگ مردم در منطقه مورد نظر: در مورد تجارت انتخاب شده، فرهنگ مردم منطقه اهمیت زیادی دارد. شما می توانید از طریق روش های آنلاین در مورد نیاز مردم و علائق آن ها تحقیق کنید و با دید درست به سمت خرید یک بیزینس یا راه اندازی بیزینس در کانادا حرکت کنید.
  • دقت نکردن به شرایط تامین سرمایه: برای بسیاری از روش های مهاجرتی بیزینسی کانادا، شما می توانید از روش های مختلف جذب سرمایه داشته باشید. برای نمونه، شما می توانید برای استارتاپ خود از طریق شرکت های سرمایه گذاری سرمایه جذب کنید که موفقیت در آن نیازمند اقدام به موقع شما است.
  • اقدام از طریق کانال های اشتباه: بسیاری از تبلیغات برای مهاجرت از طریق راه اندازی بیزینس در کانادا وجود دارند که شما باید قبل از اقدام با این روش ها سابقه کاری وکیل مورد نظر را بررسی کنید. خوشبختانه، روش کلی برای بررسی مجوز وکلا وجود دارد و شما می توانید در سیستم اداره مهاجرت این کشور، سابقه شغلی و مجوز وکیل قانونی را بررسی کرده و با خیال راحت پرونده خود را به وی بسپارید.

بهترین بیزینس های کانادا

در صورتی که به دنبال راه اندازی بیزینس در کانادا می گردید، اکنون فرصت مناسبی برای این کار است. بر اساس این آمار، در سال های اخیر تعداد شرکت های فعال در این کشور به بیش از ۹۰۰ هزار عدد رسیده است و طبق آخرین آمار، سالانه در حدود ۹۵ هزار شرکت جدید و تجارت نوپا در آن شروع به کار می کنند.

در صورتی که بخواهید این آمار را بهتر درک کنید، جالب است بدانید در هر ساعت ۱۱ شرکت و بیزینس در این کشور شروع به کار می کنند.

دقت داشته باشید که تجارت های کوچک و متوسط سهم بالایی در تولید ناخالص سالانه این کشور دارند و سهم GDP سالانه این شرکت های کوچک در حدود ۳۸ درصد از تولید کل است. در کنار این موضوع، بیزینس های متوسط نیز در حدود ۱۱ درصد از سهم تولید ناخالص سالانه را در دست دارند.

بهترین تجارت ها و ایده های تجاری در کشور کانادا

  • شرکت های خدمات فناوری و نرم افزار
  • شرکت های خدمات مالی و بانکی
  • شرکت های تجارت آنلاین
  • شرکت های علوم زیستی
  • شرکت های تولید و فرآوری غذا
  • شرکت های حمل و نقل
  • شرکت های املاک و مستغلات
  • شرکت های ساخت و ساز
  • شرکت های مارکتینگ و مدیا
  • شرکت های خرده فروشی و عمده فروشی
  • شرکت های تولید محصولات کارخانه ای
  • شرکت های مرتبط با صنایع معدنی و منابع طبیعی

نمونه بیزینس های موفق کانادا

زمانی که قصد راه اندازی بیزینس در کانادا را داشته باشید، نکته مهمی است که شرکت های موفق آن را بررسی کنید. نگاهی کلی به این شرکت ها می تواند دید خوبی به شما دهد تا اهداف خود از راه اندازی بیزینس در کانادا را دنبال کنید. باید اشاره کرد که شرکت های بزرگ و توسعه یافته بین المللی در این کشور فعالیت دارند که هر کدام از آن ها از غول های صنعتی و تجاری دنیا به شمار می روند.

شرکت ها و صنایع مهم کانادا

فهرست زیر چند شرکت مهم و معروف را در این کشور نشان می دهند که هر کدام از آن ها بیشترین‌ سهم تولید ناخالص داخلی را برای کانادا به همراه دارند. باید گفت، نرخ استخدام این شرکت ها و تعداد موقعیت های سالانه ارائه شده توسط آن ها در مقایسه با سایر تجارت ها در این کشور بالاتر است.

  • Schneider Electric Canada Inc
  • Imperial Oil Limited
  • Toyota Motor Manufacturing Canada Inc./TMMC
  • SaskTel
  • Bell Canada
  • Export Development Canada
  • Medtronic Canada ULC
  • Hydro-Québec
  • Purolator
  • Keg Steakhouse
  • Alice restaurant – Ottawa
  • Beba restaurant – Montreal

با مراجعه به این لینک، می توانید مهم ترین صنایع این کشور را مشاهده کنید که سهم مهمی در نرخ تولید ناخالص سالانه دارند. خلاصه ای از این آمار در جدول زیر نیز بیان شده است.

صنعت
مورد نظر
تولید
ناخالص
کشاورزی، جنگل، ماهیگیری و شکار۴۱.۷ میلیارد دلار
ساخت و ساز۱۵۲ میلیارد دلار
خدمات آموزشی۱۰۷ میلیارد دلار
انرژی۱۷۶ میلیارد دلار
خدمات مالی و بیمه۱۵۲ میلیارد دلار
علوم زیستی و بهداشت۱۴۴ میلیارد دلار
تولید صنعتی Industrial Production۳۹۰ میلیارد دلار
تولید کارخانه ای Manufacturing۱۹۰ میلیارد دلار
معدن، نفت و گاز۱۵۱ میلیارد دلار
املاک و مستغلات۲۷۰ میلیارد دلار
خرده فروشی۱۰۵ میلیارد دلار
حمل و نقل۷۳ میلیارد دلار
صنایع کاربردی۴۳ میلیارد دلار
عمده فروشی۱۱۱ میلیارد دلار
کل تولید ناخالص در صنعت خدماتی۱.۴۳ تریلیارد دلار
کل تولید ناخالص داخلی۲.۰۱ تریلیارد دلار

بهترین ایده های خرید و راه اندازی بیزینس در کانادا

برای راه اندازی بیزینس در کانادا، شما می توانید از ایده های بیزینسی آماده استفاده کنید و با خرید بیزینس در کانادا به راحتی اهداف تان را دنبال کنید. در حقیقت، در همان ابتدای کار نیازی نیست تا یک شرکت بزرگ و تجارت وسیع را شروع کنید و توسعه کسب و کار منوط به صرف زمان و تجربه است.

برای راه اندازی بیزینس در کانادا شما می توانید از طریق تاسیس کسب و کار نیز اقدام کنید. در واقع، دلیل این امر سادگی شرایط مربوط به راه اندازی بیزینس در کانادا در یکی از شغل های زیر شده است و در صورتی که قصد خرید یک بیزینس آماده را داشته باشید، این کار نیز امکان پذیر است.

موفق ترین ایده های بیزینسی کانادا

  • خشکشویی
  • شرکت تبلیغاتی
  • کافه
  • رستوران
  • پمپ بنزین
  • فروشگاه لباس و پوشاک
  • داروخانه
  • هتل
  • کارواش
  • تعمیرگاه
  • شرکت حمل و نقل
  • مرغداری
  • کارگاه تولیدی
  • کلینیک زیبایی و پزشکی
  • آموزشگاه رانندگی
  • مشاوره کسب و کار

با تراست بیزینس همراه باشید

  • راه اندازی بیزینس در کانادا از جذاب ترین گزینه های مهاجرت به این کشور است که شما می توانید در شرایط بی نظیر کسب و کار خود را شروع کنید.
  • ما در تراست بیزینس بهترین روش های مهاجرت شغلی کانادا را برای شما فراهم خواهیم کرد تا در کوتاه ترین زمان ممکن بتوانید بیزینس خود را در این کشور آغاز کنید.
  • در هر مرحله از راه اندازی بیزینس در کانادا که باشید، ما آماده هستیم تا با یک بررسی کوتاه، پرونده بی نقصی برایتان فراهم کنیم تا مسیر مهاجرت برای شما ساده تر شود.
  • در هر روز از هفته می توانید با متخصصان و وکلای قانونی تراست بیزینس تماس حاصل فرمایید.

وکیل ویزا برای راه اندازی بیزینس در کانادا

برای راه اندازی بیزینس در کانادا، وکیل قانونی ویزا می تواند بهترین شرایط مهاجرت را برای شما فراهم کند. راه اندازی بیزینس در کانادا کاری آسان از نظر شرایط مهاجرتی است و در صورتی که با دید باز حرکت کنید، در بهترین فرصت به اهداف خود خواهید رسید. تاسیس کسب و کار در کانادا دارای قوانین کلی است که شما باید از قبل آن ها را مطالعه کرده و شرایط مورد نظر را محقق کنید.

در صورتی که احتمال می دهید، پرونده شما ناقص است یا در آماده کردن یک مدرک خاص مشکل دارید، بهتر است با متخصصان مهاجرت صحبت کنید. بهتر است بدانید ارائه مدرک ناقص به اداره مهاجرت و توجه نکردن به یک بند قانونی، ممکن است پرونده شما را با ریجکتی مواجه کند. بنابراین، در این مسیر هر اندازه پرونده و شرایط رقابتی داشته باشید، شانس شما نیز برای مهاجرت و اقامت دائم کانادا افزایش خواهد داشت.

وکیل قانونی مهاجرت می تواند روش های مختلفی را برای راه اندازی بیزینس در کانادا به شما پیشنهاد دهد. در کنار این روش های مهاجرتی، شما مطمئن خواهید بودن که در مسیر مشخص و قابل اعتماد به سمت اهداف تان حرکت خواهید کرد. همچنین، در هر مرحله که پرونده شما با مشکل مواجه شد یا نیاز به ارائه مدارک اضافی داشتید، یک وکیل قانونی می تواند به عنوان راهنمای مسیر در کنارتان باشد.

سوالات متداول

برای راه اندازی بیزینس در کانادا چه روش هایی در دسترس است؟

شما برای راه اندازی یک بیزینس در کانادا به عنوان فرد خارجی می توانید با روش های مختلفی اقدام کنید. از جمله روش های در دسترس برای شما کارآفرینی در کانادا و شروع به تاسیس استارتاپ در حوزه تخصصی خودتان است. برای شروع به کار بهتر است قبل از آماده سازی مدارک تمامی شرایط قانونی و روش های مهاجرت بیزینسی به کانادا را بررسی کنید تا بهترین نتیجه را به دست آورید.

آیا مهاجرت از طریق راه اندازی بیزینس در کانادا دشوار است؟

این روش برای متخصصان و کارآفرینان نمی تواند کاری دشوار باشد. در برنامه های مختلف مهاجرت بیزینسی و شغلی کانادا، شما باید شرایط مشخصی را محقق کنید و مدارک مشخصی را ارائه دهید. در واقع، ارائه کامل این مدارک اثبات کننده توانایی های شما برای تاسیس و توسعه تجارت در این کشور هستند. در صورتی که بتوانید اداره مهاجرت این کشور را در مورد توانایی هایتان قانع کنید، راه اندازی بیزینس در کانادا کار دشواری نخواهد بود.

مهم ترین مدارک مورد نیاز برای راه اندازی بیزینس در کانادا چیست؟

از اساسی ترین مدارکی که شما لزوما باید آن را در اختیار داشته باشید، می توان به بیزینس پلن قوی، سابقه شغلی مناسب و توان مالی برای راه اندازی بیزینس مورد نظر اشاره کرد. هر سه مورد در مهاجرت از طریق بیزینس جزو شروط اساسی برنامه ها هستند و شما باید برای آماده کردن آن ها برنامه ریزی و زمان بندی صحیحی داشته باشید.

چه تجارت هایی را می توان در کشور کانادا شروع کرد؟

تجارت ها و ایده هایی در این کشور عملی هستند که بتوانند نقش مهمی در رشد اقتصادی و تجاری آن داشته باشند. بهتر است قبل از ارائه طرح تجاری تان به اداره مهاجرت این کشور یا شرکت های سرمایه گذاری، در مورد ایده های تجاری کمی تحقیق کنید و فهرست کاملی از این ایده های عملی را آماده کنید.
کشور کانادا پر از فرصت های بی نظیر برای متخصصان کسب و کار است و در این مسیر تنها نیاز به داشتن ایده های خلاقانه و ارزش آور برای اقتصاد این کشور است. باید اشاره کرد که شما در مسیر تاسیس بیزینس در کانادا به حمایت های دولتی و شرکت های سرمایه گذاری نیز دسترسی خواهید داشت.

قدم های لازم برای راه اندازی بیزینس در کانادا چیست؟

شما در ابتدای مسیر باید برای ایده تجاری خود یک بیزینس پلن داشته باشید و نقشه راه آن را مشخص کنید. پس از این کار، نیاز است تا برای آن اسم انتخاب کنید و آن را به صورت رسمی به ثبت برسانید.
در صورتی که این مراحل اولیه را با موفقیت پشت سر گذاشتید، می توانید روی حمایت های دولتی و شرکت های سرمایه گذاری حساب باز کنید. در واقع، برای برنامه های مختلف راه اندازی بیزینس در کانادا، حمایت های دولتی ارائه شده است و شما می توانید برای رشد و توسعه استارتاپ یا شرکت خود از این حمایت ها استفاده کنید.

آیا سابقه شغلی برای راه اندازی بیزینس در کانادا مهم است؟

سابقه شغلی و تجربه حرفه ای در مدیریت بیزینس از جمله اساسی ترین نکات در مورد راه اندازی بیزینس در کانادا است. به طور معمول، شما برای تمامی برنامه های مهاجرت شغلی نیاز به ارائه سابقه کار مرتبط و تخصصی دارید و در این مسیر هر اندازه این سابقه کار بیشتر باشد، شانس تان برای اخذ ویزای شغلی کانادا و ویزای بیزینسی بالاتر است.

نکته مهم در موفقیت پس از تاسیس بیزینس در کانادا چیست؟

برای این که پس از تاسیس بیزینس در کانادا به موفقیت برسید، باید از قبل تحقیقات کاملی در مورد بازار و شرایط آن داشته باشید. شاید در منطقه انتخاب شده شما، رقبای بسیاری وجود داشته باشند که پس از شروع به کار شما، فروش و توسعه شرکت تان را با مشکل مواجه کنند. با این حال، شناخت دقیق بازار و سلایق و تقاضای مشتریان می تواند نکته اساسی در رشد بیزینس شما به شمار رود و بیزینس شما را به سمت موفقیت سوق دهد.

محصولات و خدمات ارائه شده در راه اندازی بیزینس در کانادا چقدر اهمیت دارند؟

محصولات و خدمات ارائه شده شرکت شما در این کشور اهمیت زیادی دارند و دلیل این امر نیاز به محصولاتی خلاقانه برای توسعه صنعت آن است. در صورتی که شما محصولات منحصر به فردی ارائه دهید یا در شرایط مختلف دارای خدمات بی نظیری باشید، مطمئنا از حمایت های دولتی و تامین سرمایه های کمکی بهره خواهید برد.

چه نوع شرکت هایی در کشور کانادا وجود دارند؟

در این کشور شرکت های تجاری به چند دسته تقسیم بندی می شوند. از آن جمله می توان به شرکت های انفرادی، همکاری، تعاونی، سهامی و غیر انتفاعی Non-profit اشاره کرد. اهمیت انتخاب نوع و ساختار بیزینس در این کشور از نظر میزان سهام هر نفر در آن و قوانین مالیاتی مختلف است. همچنین، نوع مسئولیت ها نیز در شرکت های مختلف با همدیگر متفاوت است و افراد کلیدی در هر کدام از آن ها نقش های متفاوتی را دارند.

چه مدت طول خواهد کشید تا نام یک بیزینس در کشور کانادا به ثبت برسد؟

این موضوع وابسته به منطقه ایالتی انتخاب شده شما است. با این حال، به صورت معمول ثبت یک شرکت در کشور کانادا در دولت فدرال ۵ روز کاری زمان نیاز دارد. در کنار این موضوع، در صورتی که لازم باشد تا امور ایالتی انجام شود، شما باید در حدود ۳۵ روز کاری برای آن در نظر بگیرید.

برای ثبت شرکت در کانادا چقدر هزینه لازم است؟

هزینه های ثبت شرکت در این کشور زیاد نیست و دولت این کشور از نظر هزینه های اولیه قوانین آسانی را در نظر گرفته است. این هزینه ها از ایالتی به ایالت دیگر متفاوت است و تفاوت اصلی در نوع شرکت ثبت شده است. به صورت کلی، شما برای ثبت شرکت در کانادا باید هزینه ۵۰ تا ۱۰۰ دلاری را در نظر داشته باشید. با این حال، ممکن است در بعضی از ایالت ها مانند انتاریو این هزینه تا ۳۰۰ دلار نیز برسد.

چه فاکتورهایی برای راه اندازی بیزینس در کانادا اهمیت دارند؟

در ابتدای مسیر شما باید فاکتورهایی را در نظر داشته باشید تا پس از راه اندازی آن به بهترین بازدهی دست پیدا کنید. از جمله این فاکتورها، تحقیق عمیق در بازار، شناسایی نیاز مشتریان، ارائه محصول خلاقانه، ارائه خدمات رقابتی و توجه به تغییرات در بازار است.

آیا افراد خارجی می توانند در این کشور یک بیزینس را خریداری کنند؟

بله. شرایط مختلفی در آن فراهم شده است تا افراد خارجی بتوانند در این کشور یک بیزینس موجود را خریداری کنند و از آن به بعد مدیریت این بیزینس را بر عهده بگیرند. راه اندازی بیزینس در کانادا همیشه از صفر شروع نمی شود و شما می توانید از بین تجارت های موفق این کشور، بهترین آن ها را انتخاب و بر اساس شرایط خود حق امتیاز آن را خریداری کنید.

آیا پس از رجیستر کردن اسم بیزینس می توان آن را تغییر داد؟

در کشور کانادا شما می توانید پس از رجیستر کردن اسم بیزینس آن را تغییر دهید. این کار با استفاده از ارائه یک درخواست انجام می شود و برای این کار باید هزینه بررسی پرونده تان را که در حدود ۵۰ تا ۱۰۰ دلار است بپردازید. همچنین، تغییر آدرس نیز پس از راه اندازی بیزینس در کانادا ممکن است و شما می توانید این کار را با ارائه درخواست همزمان انجام دهید.

چگونه می توان از بهترین ایده های بیزینسی در کشور کانادا مطلع شد؟

ایده های بیزینسی در این کشور فراوان هستند و مهاجران می توانند به راحتی از این ایده ها برای عملی کردن تجارت خود استفاده کنند. برای این کار می توانید به دنبال ایده های موفق استارتاپ در پلتفرم تراست بیزینس بگردید و در کنار آن، توضیحات جامعی در مورد بیزینس های قابل خرید در این وب سایت ارائه شده است.

برای راه اندازی بیزینس در کانادا آیا به رزومه نیاز است؟

رزومه یکی از مدارکی است که اثبات کننده سوابق شغلی شما خواهد بود. شما با آماده کردن این فایل نشان خواهید داد که چه توانایی هایی دارید و سوابق شغلی شما در رابطه با ایده تجاری مورد نظر چیست. در بسیاری از روش های مهاجرت شغلی کانادا، شما نیاز دارید تا یک رزومه عالی آماده کنید که بهتر است قبل از نوشتن در مورد فرمت آن و بخش های مختلف این مدرک تحقیق کنید.

آیا پس از ترجمه رسمی مدارک برای آن ها اعتبار مشخصی وجود دارد؟

بله. در مورد بعضی از مدارک، شما باید به این اعتبار دقت کنید. برای نمونه، پس از ترجمه شناسنامه به صورت رسمی، مدرک ترجمه شده شش ماه اعتبار دارد و پس از این مدت زمان شما باید یک ترجمه رسمی دیگر آماده کنید. این اعتبار در مورد گواهی عدم سوء پیشینه کمتر است و در زمان ترجمه رسمی می توانید از آن باخبر شوید.

آیا مدرک تحصیلی در راه اندازی بیزینس در کانادا مهم است؟

راه اندازی بیزینس در کانادا از نظر مدرک تحصیلی دارای شرایط مختلفی است. مدرک تحصیلی در روش های مهاجرت شغلی و بیزینسی مهم است اما شما باید برنامه مورد نظر را از قبل بررسی کنید. برای بعضی از روش ها مانند خریداری یک کسب و کار، شما تنها نیاز به ارائه یک مدرک دیپلم خواهید داشت.
اما در بعضی از شرایط ممکن است نیاز باشد مدارک تحصیلی سطح دانشگاهی نیز نیاز باشد. برای نمونه، در روش مهاجرت از طریق خویش فرمایی شما می توانید حداقل مدرک دیپلم ارائه دهید اما برای افزایش امتیاز در جدول امتیازبندی نیاز است تا مدارک بالاتر از دیپلم ارائه شود.

رزرو وقت مشاوره
تماس
تلفن ایران واتساپ کانادا پیج اینستاگرام

استفاده از مطالب سایت تراست فقط برای مقاصد غیرتجاری و با ذکر منبع بلامانع است. © کلیه حقوق این سایت متعلق به شرکت Trust Way Immigration Services می‌باشد.