ویزای استارتاپ کانادا

ویزای استارتاپ کانادا در یک نگاه

مواردتوضیحات
رده ویزای استارتاپ کاناداویزاهای شغلی کانادا
مدت زمان پروسه بررسی پرونده۱ تا ۲ سال
مدت زمان اقدام برای نامه ساپورتبین ۳ ماه تا ۱ سال
مدارک لازممدرک شناسایی
رزومه
مدرک زبان
گواهی تمکن مالی
بیزینس پلن
نامه ساپورت
گواهی عدم سوء پیشینه
گواهی سلامت پزشکی
گواهی ازدواج (در صورت نیاز)
هزینه اپلیکیشن ویزای استارتاپ کانادادر حدود ۲۱۳۵ دلار برای یک نفر با هزینه اقامت دائم
مدرک زبان مورد نیازالزامی، سطح CLB 5 معادل آیلتس ۵
سرمایه مورد نیازتمکن مالی برای یک سال زندگی به همراه هزینه های اپلیکیشن ویزا
سطح تحصیلات برای ویزای استارتاپ کانادامهم نیست
ایده استارتاپبدون محدودیت
بهترین حوزه های تخصصیپزشکی
آی تی
حمل و نقل
غذا
صنایع خدماتی
نوع اقامتابتدا ویزای کار، سپس اقامت دائم

ویزای استارتاپ کانادا

  • ویزای استارتاپ کانادا از جمله گزینه های منحصر به فرد برای افرادی است که یک طرح تجاری عالی داشته و قصد عملی کردن آن را دارند.
  • این نوع ویزای کانادا از انواع مختلف ویزاهای تجاری است که در نهایت منجر به اقامت دائم و شهروندی این کشور خواهد شد.
  • به بیان دولت این کشور، شما باید چند شرط مهم برای اخذ ویزای تجاری کانادا را داشته باشید تا بتوانید با طرح تجاری خود اقامت این کشور را به دست آورید.
  • کانادا همواره به دنبال کارآفرین های با ذوق است که علاقه زیادی به شروع یک کسب و کار دارند. اقتصاد کانادا نیز با استفاده از همین ایده ها رشد عالی به خود دیده است.

پادکست بشنوید!

پادکست ویزای استارتاپ کانادا

رادیو تراست

موضوع: ویزای استارتاپ کانادا

مراحل اخذ ویزای استارتاپ کانادا

در صورتی که قصد اقدام برای ویزای استارتاپ کانادا را داشته باشید، بهتر است با بررسی کلی این روش مهاجرتی شروع کنید و شرایط خود را در آن ارزیابی کنید. شاید نیازمندی های این نوع ویزای بیزینس کانادا کم و ساده به نظر برسند اما در صورتی که با دانش کامل اقدام نکنید، پرونده شما با موفقیت همراه نخواهد بود.

اطلاعات کاملی در مورد ویزای استارت آپ کانادا به دست آورید

با استفاده از وب سایت تراست بیزینس به راحتی می توانید از انواع ویزای بیزینسی کانادا مطلع شوید. نکته مهم در مورد اخذ ویزاهای کسب و کار و موفقیت در آن ها داشتن اطلاعات کامل و بررسی جزئی برنامه های آن است.

ایده تجاری خود را تحلیل کنید

شاید ایده های متنوعی به ذهن کارآفرینان و مخترعان برسد که با یک ارزیابی کلی بتوان آینده خوبی برای این ایده ها متصور شد. با این حال، هر طرحی الزاما به صورت عملی قابل اجرا نیست و شما باید تحلیل دقیق و واقعی از آن داشته باشید.

ارزیابی شرایط کشور مورد نظر و از همه مهم تر، منطقه ای که قصد مهاجرت به آن را دارید، از نکات مهم در این برنامه مهاجرتی است. مطمئن باشید که پس از ثبت درخواست با ایده تجاری، مسئولان این برنامه به صورت تخصصی و دقیق آن را بررسی خواهند کرد و در صورت بالا بودن درصد موفقیت این ایده خواهد بود که شما ویزای استارتاپ کانادا را دریافت خواهید کرد.

نیازمندی های برنامه ویزای استارت آپ کانادا را بررسی کنید

به صورت کلی، ۴ شرط اصلی در این برنامه ویزای بیزینسی کانادا درخواست شده است. بهتر است این شروط را به دقت بررسی کنید.

شاید خواندن اطلاعات این شرط ها زمان زیادی از شما نگیرد اما در ابتدای مسیر خواهید توانست با دید بهتری به سمت اهداف خود حرکت کنید.

بیزینس پلن را آماده کنید

بیزینس پلن از اساسی ترین مدارکی است که در اکثر ویزاهای کسب و کار این کشور درخواست می شود. در واقع، شما باید بیزینس پلن خود را آماده کنید که شامل طرح کلی، توضیحات، آینده کسب و کار، تحلیل بازار و روش های بازاریابی است.

در آماده کردن بیزینس پلن ویزای استارتاپ کانادا بهتر است با یک متخصص کسب و کار و کارآفرینی مشورت کنید چرا که در صورت ناقص بودن این مدرک، درصد موفقیت شما به صورت قابل توجهی کاهش خواهد یافت.

نامه ساپورت از شرکت های معتبر بگیرید

برای تماس با شرکت های معتبر که لیست آن ها از طرف دولت این کشور ارائه شده است، نیاز به تجربه کافی و اطلاع از روش های ارتباطی دارید. در این مسیر، مطمئنا بیزینس پلن نیز از الزامات کار است.

در صورتی که توانسته باشید بیزینس پلن یا بیزینس پروپوزال خود را آماده کنید، بیشتر راه را پیموده اید. یک بیزینس پلن کامل و جامع نشان دهنده حرفه ای بودن شما و تسلط تان به ایده تجاری خواهد بود و قدرت عملی بودن آن را نشان می دهد.

درخواست ویزا را ثبت کنید

در صورتی که مدارک شما کامل باشد، ثبت درخواست ویزا کاری دشوار نخواهد بود. در حقیقت، این آماده کردن مدارک است که زمان بر و دردسر ساز است که یکی از آن ها می تواند مدرک زبان یا حتی بیزینس پروپوزال باشد.

درخواست ویزا به راحتی از طریق وب سایت آنلاین دولتی این کشور امکان پذیر است که برای راحتی کار می توانید از تجربیات مشاوران تراست بیزینس استفاده کنید.

آماده مهاجرت تجاری به کانادا شوید

پاسخ درخواست ویزای استارتاپ کانادا پس از حدود ۱۲ تا ۱۶ ماه مشخص خواهد شد. این بازه به صورت تقریبی و با استفاده از تجربه پرونده های قبلی تعیین شده است.

پس از این که شما توانستید در ویزای استارتاپ کانادا به موفقیت برسید، در ابتدا ویزای شغلی کانادا به شما تعلق خواهد گرفت. با همین مدرک به راحتی می توانید در کشور مقصد حضور پیدا کنید و با کمترین سرمایه لازم کسب و کار و ایده تجاری خود را عملی کنید.

نکات مهم برای اقدام به اخذ ویزای استارت آپ کانادا

  • طرح تجاری یا به بیان دولت این کشور Qualifying Business مهم ترین نکته برای شروع کار است.
  • طرح کسب و کار شما باید کمک قابل قبولی به اقتصاد کشور کانادا کند و ارزش آوری مناسبی برای آن داشته باشد.
  • شما باید ایده تجاری خود را با یک بیزینس پلن قوی ارائه دهید تا بتوانید سرمایه گذار خوب جذب کنید.
  • هزینه ها در ویزای استارتاپ کانادا شامل تمکن مالی، هزینه های بررسی پرونده و هزینه های زندگی هستند.
  • حتما قبل از آماده کردن بیزینس پلن خود با یک مشاور کسب و کار و متخصص این حوزه مشورت کنید تا پرونده منحصر به فردی را برای ویزای استارتاپ کانادا ثبت کنید.

ویزای استارتاپ کانادا چیست؟

ویزای استارتاپ کانادا برای کارآفرینانی طراحی شده است که صاحب یک ایده نوآورانه هستند یا قصد دارند یک اختراع که توسط خودشان توسعه داده شده است را تولید تجاری کنند. در مسیر اخذ ویزاهای استارتاپ کانادا، شما می توانید درخواست ویزا برای خود، همسر و اعضای خانواده تان را نیز ثبت کنید و از مزایای این ویزا برای این افراد نیز استفاده کنید.

در حقیقت، دولت کشور کانادا قصد دارد تا با جذب کارآفرینان نمونه و افراد خلاق از سراسر دنیا، هزینه های شروع استارتاپ ها را تامین کرده و به بخش نوآوری کشور کمک کند. شما در این نوع ویزا، تنها نیاز به یک طرح منحصر به فرد دارید و پس از آن خواهید توانست با ارائه مدارک و اثبات عملی بودن طرح خود، یک سرمایه گذار کانادایی جذب کنید.

مزیت مهم ویزای استارتاپ کانادا امکان استفاده از سرمایه گذاری های شرکت های کانادایی است که فعالیت آن ها در همین حوزه است. شرکت های سرمایه گذاری چشم انتظار بیزینس پلن قوی شما هستند تا با مطالعه آن شروع به حمایت از ایده تجاری شما کنند.

چرا کانادا بهترین گزینه برای اخذ ویزای استارتاپ است؟

نکته اساسی در مورد کشور کانادا این است که شما در آن حمایت بخش های دولتی و نیروی متخصص را در اختیار دارید. با یک جست و جوی کوتاه در خواهید یافت که این کشور دارای شرکت های سرمایه گذاری متعددی است که هر کدام از آن ها در یک حوزه خاص صنعتی فعالیت دارند و با کمال میل به دنبال طرح های خلاقانه و نوآورانه هستند.

به گفته وب سایت دولتی این کشور در این آدرس، طرح شما برای ویزای استارتاپ کانادا باید شایسته سرمایه گذاری باشد و پس از آن شما تقریبا نصف مسیر را پیموده اید. با این شرایط، در صورتی که بیزینس پلن شما جامع و کامل باشد، می توانید از مزایای جذب سرمایه گذارها استفاده کنید و با حضور در این کشور، طرح خود را عملی کنید.

به دلایل زیر کانادا می تواند مقصد مناسبی برای شروع ایده های تجاری به شمار رود که همواره مورد توجه کارآفرینان و افراد خلاق در حوزه تجارت بوده است:

  • اقتصاد پایدار و رو به رشد: بر اساس اعلام بانک جهانی در این آدرس، از سال ۱۹۶۰ میلادی تا امسال، کشور کانادا رشد GDP مناسبی به خود دیده است. در یک بررسی کلی، این نرخ رشد از حدود ۴۰ میلیارد دلار در سال به حدود ۱.۶ تریلیون دلار در سال ۲۰۲۰ رسید.
  • صنعتی با بخش های تولیدی متعدد: اقتصاد پایدار کشور کانادا وابسته به صنایع متنوعی است که تقریبا در تمامی ایالت ها و شهرهای آن وجود دارند. کانادا کشوری است که صنعت آن روی صنایع خدماتی و تولیدی تمرکز دارد و در حدود ۷۰ درصد از صنایع آن را صنعت خدمات مانند امور مالی و … تشکیل داده است.
  • جمعیت بالای متخصصان: دولت کانادا همواره سیاست هایی را اتخاذ می کند تا متخصصان حوزه های مختلف را جذب کند و در صورت اقدام برای ویزای استارتاپ کانادا، از نظر یافتن متخصص مشکلی نخواهید داشت. بر اساس اعلام دولت این کشور، تا سال ۲۰۲۴، این کشور تحت برنامه های اکسپرس انتری سالانه ۱۱۰ هزار متخصص را در بخش های مختلف جذب خواهد کرد.
  • نزدیکی به کشور آمریکا: همسایگی با کشور آمریکا و داشتن روابط اقتصادی قوی با این کشور، مزیت مهمی برای کشور کانادا به شمار می رود. این دو کشور بیشترین مرز مشترک را بین تمامی کشورها در دست دارند که ۵۵۲۵ مایل است و از ۱۲۰ بخش گذرگاهی تشکیل شده است.
  • روابط تجاری با کشورهای مختلف: به جرات می توان گفت، این کشور از جمله بهترین کشورها در حوزه روابط بین الملل است که با بسیاری از کشورهای اروپایی و آمریکایی روابط اقتصادی قوی دارد. بر اساس اعلام بانک جهانی در این آدرس، بزرگ ترین شرکای تجاری و اقتصادی این کشور، آمریکا، چین، انگلستان، ژاپن و مکزیک هستند. بر اساس آخرین آمار، میزان صادرات و واردات این کشور در حدود ۴۴۶ و ۴۵۳ میلیارد دلار در سال بوده است.
  • امنیت منحصر به فرد: با توجه به این بررسی، کانادا رتبه ۶ از نظر امنیت کشوری را در دست دارد و بالاتر از کشورهایی مانند سوئیس، ژاپن و چک قرار گرفته است.
  • کشوری چند فرهنگی: کانادا کشوری است که همواره قوانین عالی در مورد مهاجران دارد و آخرین آمار بیان گر این است که دولت برای بیش از ۴۰۰ هزار نفر اجازه اقامت دائم صادر خواهد کرد. در این کشور شما از هر قومیتی که باشید، با خیال راحت می توانید اهداف خود را دنبال کنید و کسب و کارتان را توسعه دهید.
  • حمایت های دولتی: حمایت های دولتی این کشور شامل قوانین مالیاتی آسان و ارائه فاندها به صورت های مختلف است. برای نمونه، شما می توانید در حوزه های صنعتی مختلف شرکت های متنوعی را بیابید که می توانند روی ایده تجاری شما سرمایه گذاری کنند.

مهاجرت از طریق ویزای استارتاپ کانادا

مهاجرت از طریق ویزای استارتاپ کانادا می تواند بهترین گزینه برای افراد نوآور و خلاق باشد. دلیل این امر ساده بودن بعضی از شرایط اخذ این نوع ویزا برای کارآفرینان است. برای نمونه، شما نیاز به سطح زبان قابل توجهی در این نوع ویزا نخواهید داشت و در صورت ارائه سطح زبان CLB 5 که معادل آیلتس ۵ است، می توانید در برنامه مورد نظر شرکت کنید.

توجه داشته باشید که مزیت مهم بعدی در این روش مهاجرتی این است که شما به تمکن مالی بالایی نیز احتیاج ندارید و تنها کافی است نشان دهید هزینه های زندگی در کشور مورد نظر برای ۱ سال را در اختیار دارید.

در ابتدای مسیر و پس از پذیرش پرونده شما، موفق به اخذ ویزای شغلی کانادا خواهید شد. این در حالی است که پس از شروع به کار استارتاپ شما و عملی شدن ایده تان، به راحتی خواهید توانست برای اقامت دائم این کشور اقدام کنید.

با توجه به حمایت های دولت کانادا از مبحث خانواده، در صورتی که ایده تجاری شما در ویزای استارتاپ کانادا مورد قبول واقع شود، شما می توانید برای خانواده تان نیز ویزا دریافت کنید. برای این کار، نشان دادن تمکن مالی برای زندگی خود و اعضای خانواده الزامی است و شرط دیگری در این مورد وجود ندارد.

شرایط اخذ ویزای استارتاپ کانادا

مزیت مهم روش های مهاجرتی کانادا این است که شما می توانید به راحتی اطلاعات مربوطه را در وب سایت دولتی این کشور مشاهده کنید. البته، در صورتی که بخواهید برای هر یک از روش ها اقدام کنید نیز، این وب سایت همواره خدمات قابل توجهی را ارائه می دهد. با مراجعه به این آدرس اینترنتی، تمامی اطلاعات مورد نیاز در مورد ویزای استارتاپ کانادا در اختیار شما است.

برای اطلاع از شرایط لازم برای ویزای استارت آپ کانادا می توانید این لینک را بررسی کنید که به صورت جزئی در فهرست زیر نیز بیان شده است. این شروط الزامی هستند و برای اخذ ویزای بیزینس کانادا از طریق استارت آپ باید به آن ها دقت داشته باشید.

  • داشتن یک ایده تجاری که ساپورت مالی از یک سرمایه گذار کسب کند
  • داشتن مدرک زبان هم سطح CLB 5 یا بالاتر
  • داشتن تمکن مالی برای حضور در کانادا و تامین هزینه های زندگی قبل از درآمدزایی
  • با داشتن ایده تجاری که مختص شما است، باید برای گرفتن نامه ساپورت اقدام کنید. این ایده تجاری می تواند یک اختراع باشد یا حتی شما می توانید از روی ایده های کسب و کار دیگر نیز الهام بگیرید.
  • گرفتن نامه ساپورت در ویزای استارت آپ کانادا همواره با ارائه بیزینس پلن قوی ممکن است.

نامه ساپورت در ویزای استارت آپ کانادا

شاید بتوان نامه ساپورت یا Letter of Support را مهم ترین مدرک پس از داشتن یک ایده تجاری به شمار آورد. این نامه مشخص می کند که آیا سازمان یا شرکتی وجود دارد که از طرح شما حمایت مالی کند یا خیر.

  • نامه ساپورت ویزای استارتاپ کانادا از طرف سازمان های تایید شده دولت این کشور قابل دریافت است که با نام Designated Organizations شناخته می شوند.
  • با دریافت این نامه ساپورت، شما باید مدرک آن را حین درخواست برای اقامت دائم کانادا ضمیمه کنید.
  • امکان دریافت نامه ساپورت ویزای استارتاپ کانادا از یک سازمان سرمایه گذار خطرپذیر، فرشته کسب و کار یا شتابدهنده وجود دارد.
  • در این لینک رسمی می توانید فهرست سرمایه گذاران مورد تایید را مشاهده کنید که می توانید از آن ها یک نامه ساپورت برای ایجاد و توسعه کسب و کار خود دریافت کنید.
  • برای متقاعد کردن سازمان مربوطه و شرکت سرمایه گذار، مطمئنا نیاز است تا شرایط آن ها را به صورت کامل مطالعه کرده و با آن ها موافقت کنید.
  • در این بین، ممکن است حین قرارداد بین شما و شرکت های مربوطه، نیاز باشد تا در درصد شراکت و همکاری نیز توافق هایی انجام پذیرد. بنابراین، بهتر است شرایط کامل را در وب سایت شرکت های سرمایه گذاری مطالعه کنید یا با روش های دیگر با آن ها در تماس باشید.

حامیان مالی و سرمایه گذاران در ویزای استارتاپ کانادا

برای شروع به ثبت درخواست ویزای استارتاپ کانادا، ایده کسب و کار شما باید از یک یا تعداد بیشتری از سازمان های مورد تایید نامه ساپورت بگیرد. اطلاعات سازمان های مورد تایید در این آدرس اینترنتی ارائه شده است و بهتر است بدانید که سه مدل سرمایه گذار استارتاپ در این حوزه وجود دارند.

دقت داشته باشید که تفاوت سرمایه گذاران در میزان مبالغ سرمایه گذاری، مدت زمان همراهی آن ها و مرحله رشد استارتاپ است.

سرمایه گذار خطرپذیر یا Venture Capital شرکتی است که حامی استارتاپ ها یا بیزینس های کوچک خواهد بود.

این حمایت در قبال دریافت سهام از شرکت است اما شما می توانید از هزینه های شروع استارتاپ خود اطمینان حاصل کنید.

به بیان سایت دولتی این کشور، شما باید یکی از سازمان های تایید شده را انتخاب کنید که حداقل ۲۰۰ هزار دلار سرمایه گذاری را بر عهده بگیرند.

فرشتگان کسب و کار یا Angel Investors شرکت یا گروه هایی هستند که به صورت مشخص و معمول روی استارتاپ هایی سرمایه گذاری می کنند که در ابتدای مسیر قرار دارند.

این مرحله با نام مرحله بذر و راند A نیز شناخته می شود که بر اساس اعلام دولت این کشور شما باید یک یا تعداد بیشتر از گروه های فرشته کسب و کار را انتخاب کنید تا حداقل ۷۵ هزار دلار روی ایده سرمایه گذاری کنند.

Incubator یا Accelerator ها بخش مهمی از سرمایه گذاری استارتاپ به شمار می روند. همان طور که از نام این سرمایه گذاران مشخص است، مراکز رشد یا شتابدهنده آن هایی هستند که در مراحل نخست استارتاپ به آن ها کمک می کنند تا سرعت بیشتری بگیرند.

در این بین، شما در کنار دریافت حمایت های مالی می توانید از مشاوره های تخصصی این گروه نیز استفاده کنید.

در مراحل ویزای استارتاپ کانادا، هر سازمانی که تشخیص دهد تا ایده تجاری شما برای سرمایه گذاری خوب است، ارزیابی آن را شروع خواهد کرد. در این بین، مطمئنا ممکن است سازمان مربوطه از شما بعضی از مدارک اضافی را نیز درخواست کند یا حتی امکان این وجود دارد که طی جلسات حضوری توضیحاتی در مورد ایده تان نیاز باشد.

دقت داشته باشید که میزان سهام درخواست شده از هر کدام از این گروه ها با یکدیگر تفاوت دارد. همچنین، میزان حداقل سرمایه گذاری ها و حداکثر آن نیز برای هر یک از سازمان ها متفاوت است. بنابراین، قبل از تماس با هر یک از شرکت های سرمایه گذاری کانادا، بهتر است اطلاعات جامع و کاملی در مورد حوزه فعالیت آن ها و قوانین شان به دست آورید.

فهرست شرکت های سرمایه گذاری خطرپذیر

فهرست شرکت های سرمایه گذاری فرشته کسب و کار

فهرست گروه های شتابدهنده

مدارک لازم برای اخذ ویزای استارت آپ کانادا

در مورد ویزای استارتاپ کانادا شما باید مدارک مشخصی را آماده کنید که شاید جمع آوری آن ها حداکثر یک ماه زمان لازم داشته باشد. مدارک به صورت زیر هستند که اطلاعات آن را در این آدرس اینترنتی نیز می توانید بررسی کنید.

  • مدارک شناسایی به صورت ترجمه شده رسمی
  • پاسپورت معتبر
  • رزومه و CV داوطلب
  • گواهی تمکن مالی
  • بیزینس پروپوزال یا بیزینس پلن
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • گواهی ازدواج
  • گواهی مدرک زبان
  • مدارک سلامت پزشکی
  • نامه ساپورت

تمکن مالی ویزای استارتاپ کانادا

برای شرکت در ویزای استارتاپ کانادا، دولت این کشور درخواست دارد تا فرد داوطلب گواهی تمکن مالی ارائه دهد. این گواهی نشان دهنده توان مالی داوطلب برای حضور در کشور کانادا و یک سال تامین مالی وی است.

به گفته وب سایت دولتی این کشور در این لینک، دولت کانادا برای داوطلبان جدید ویزای استارت آپ، ساپورت مالی برای تامین هزینه های زندگی ارائه نمی دهد. بنابراین، شما باید خودتان این هزینه ها را متقبل شوید. بر اساس آخرین تغییرات قیمتی، این تمکن مالی ویزای استارتاپ کانادا که باید به صورت نقد در حساب شما باشد طبق جدول زیر است.

تعداد افرادمیزان تمکن
۱۱۳۲۱۳ دلار کانادا
۲۱۶۴۴۹ دلار کانادا
۳۲۰۲۲۲ دلار کانادا
۴۲۴۵۵۳ دلار کانادا
۵۲۷۸۴۷ دلار کانادا
۶۳۱۴۰۷ دلار کانادا
۷۳۴۹۶۷ دلار کانادا
برای هر نفر اضافه تر از هفت نفر۳۵۶۰ دلار کانادا

هزینه های ویزای استارت آپ کانادا

هزینه های ویزای استارتاپ کانادا شامل چهار مورد به صورت زیر هستند:

  1. هزینه بررسی پرونده در اداره مهاجرت Processing Fees
  2. هزینه اقامت دائم Permanent Residence Fee
  3. هزینه بیومتریک ویزا
  4. هزینه های فرعی مانند گواهی های پزشکی و عدم سوء پیشینه

برای هزینه های ویزای استارتاپ کانادا می توانید این آدرس را بررسی کنید. اطلاعات مورد نظر در جدول زیر به صورت جزئی بیان شده است. دقت داشته باشید که ویزای استارت آپ کانادا جزو ویزاهای بیزینسی تقسیم بندی می شود و در مورد هزینه های این نوع ویزا باید بخش مهاجرت از طریق بیزینس را بررسی کنید.

محل هزینهمیزان هزینه
بررسی پرونده۱۵۷۵ دلار کانادا
حق اقامت دائم۵۰۰ دلار کانادا
هزینه بررسی پرونده و اقامت دائم همسر۱۳۲۵ دلار کانادا
هزینه برای هر فرزند۲۲۵ دلار کانادا
ورک پرمیت برای هر نفر۱۵۵ دلار کانادا
بیومتریک ۱ نفر۸۵ دلار کانادا
بیومتریک خانواده ۲ نفره یا بیشتر۱۷۰ دلار کانادا
بیومتریک گروهی ۳ نفره یا بیشتر۲۵۵ دلار کانادا

میزان سرمایه گذاری برای شروع یک استارتاپ در کانادا

از مزایای اصلی ویزای استارت آپ کانادا می توان هزینه پایین آن نسبت به ویزای سرمایه گذاری را بیان کرد. شما با داشتن یک طرح عملی می توانید بدون داشتن سرمایه هنگفت، برای دریافت اقامت دائم اقدام کنید. در حقیقت، دولت کانادا با ارائه این برنامه قصد دارد از طرح های کسب و کاری حمایت کند که صاحبان آن امکان تامین سرمایه های بسیار بالا را ندارند.

  • در این نوع ویزا، سرمایه مورد نیاز برای شما تنها تمکن مالی برای یک سال زندگی در این کشور خواهد بود تا زمانی که بتوانید کسب و کار خود را شروع کنید. در این برنامه، سرمایه مورد نیاز برای طرح تجاری شما توسط یک سازمان یا شرکت سرمایه گذاری تامین خواهد شد. این شرکت باید از بین شرکت های مورد تایید دولت این کشور انتخاب شود.
  • در صورتی که از طرف سرمایه گذار خطر پذیر پذیرفته شده باشید، حداقل سرمایه تامین شده آن باید ۲۰۰ هزار دلار باشد. این در حالی است که برای سرمایه گذاران فرشته کسب و کار، سرمایه حداقلی ۷۵ هزار دلار تعیین شده است.

سطح تحصیلات در ویزای استارتاپ کانادا

در برنامه مهاجرتی ویزای استارتاپ کانادا سطح تحصیلات و داشتن آن از الزامات برنامه نیست. در واقع، شما در این برنامه نباید نگران سطح تحصیلات خود باشید و شروط چهار گانه آن اشاره ای به مدرک تحصیلی ندارند.

با این حال، ارائه آخرین مدرک تحصیلی شما و ترجمه رسمی آن جزء خواسته های این برنامه مهاجرتی است. باید اشاره کرد که داشتن یک مدرک تحصیلی در سطح دانشگاه که مرتبط با ایده تجاری شما است، می تواند نکته مثبتی در پذیرفته شدن در این برنامه مهاجرتی به شمار رود.

در واقع، اثبات توانایی علمی و سابقه شغلی شما در این برنامه اهمیت دارد و مدرک تحصیلی یکی از مواردی است که با استفاده از آن می توانید این سوابق حرفه ای را به اثبات برسانید.

مدرک زبان لازم برای ویزای استارتاپ کانادا

  • برای ویزای استارتاپ کانادا شما الزاما نیاز به یک مدرک زبان تایید شده دارید تا دانش زبان تان را به اثبات برساند.
  • در این مسیر، دو مدرک برای انگلیسی و دو مدرک نیز برای فرانسوی مورد قبول است.
  • سطح زبان مورد قبول که به صورت حداقلی بیان شده است، CLB 5 است. بهتر است بدانید که این سیستم تعیین سطح زبان با نمره آیلتس نیز قابل تناسب بستن است.
  • دو مدرک آیلتس و CELPIP در این برنامه مهاجرتی مورد قبول هستند. همچنین، در صورتی که دانش مناسبی از زبان فرانسوی داشته باشید، می توانید در آزمون های زبان فرانسوی TEF یا TCF شرکت کنید و نمرات آن را ارائه دهید.

جداول تناسب بین CLB و سایر مدارک زبان

CLBلیسنینگ
آیلتس
ریدینگ
آیلتس
رایتینگ
آیلتس
اسپیکینگ
آیلتس
۹ و بیشتر۸ – ۹۷ – ۹۷ – ۹۷ – ۹
۸۷.۵۶.۵۶.۵۶.۵
۷۶۶۶۶
۶۵.۵۵۵.۵۵.۵
۵۵۴۵۵
۴۴.۵۳.۵۴۴
CLBاسپیکینگ
CELPIP
لیسنینگ
CELPIP
ریدینگ
CELPIP
رایتینگ
CELPIP
۱۰ و بیشتر۱۰+۱۰+۱۰+۱۰+
۹۹۹۹۹
۸۸۸۸۸
۷۷۷۷۷
۶۶۶۶۶
۵۵۵۵۵
۴۴۴۴۴
CLBاسپیکینگ
TEF
لیسنینگ
TEF
ریدینگ
TEF
رایتینگ
TEF
سطح ۹ و بیشتر۳۷۲+۲۹۸+۲۴۸+۳۷۲+
۸۳۴۹ – ۳۷۱۲۸۰ – ۲۹۷۲۳۳ – ۲۴۷۳۴۹ – ۳۷۱
۷۳۰۹۲۴۸۲۰۶۳۰۹
۶۲۷۱۲۱۷۱۸۱۲۷۱
۵۲۲۵۱۸۰۱۵۰۲۲۵
۴۱۸۱۱۴۵۱۲۱۱۸۱
CLBاسپیکینگ
TCF
لیسنینگ
TCF
ریدینگ
TCF
رایتینگ
TCF
۱۰ و بیشتر۱۶ – ۲۰۵۴۹ – ۶۹۹۵۴۹ – ۶۹۹۱۶ – ۲۰
۹۱۴ – ۱۵۵۲۳ – ۵۴۸۵۲۴ – ۵۴۸۱۴ – ۱۵
۸۱۲ – ۱۳۵۰۳ – ۵۲۲۴۹۹ – ۵۲۳۱۲ – ۱۳
۷۱۰ – ۱۱۴۵۸ – ۵۰۲۴۵۳ – ۴۹۸۱۰ – ۱۱
۶۷ – ۹۳۹۸ – ۴۵۷۴۰۶ – ۴۵۲۷ – ۹
۵۶۳۶۹ – ۳۹۷۳۷۵ – ۴۰۵۶
۴۴ – ۵۳۳۱ – ۳۶۸۳۴۲ – ۳۷۴۴ – ۵

نکات اساسی در مورد ویزای استارتاپ کانادا

اقدام برای ویزای استارتاپ کانادا شامل مراحل پیش درخواست است که بخش مهم کار هم همین مراحل خواهد بود. در حقیقت، شما باید بیشترین زمان خود را روی آماده کردن مدارک مهمی مانند زبان و بیزینس پلن کنید. همچنین، داشتن نامه ساپورت از سازمان های معتبر از الزامات کار است.

با تکمیل پرونده و اطمینان از مدارک کامل، امکان ثبت مدارک از طریق وب سایت دولتی امکان پذیر شده است.

مراحل اقدام برای ویزای استارتاپ کانادا را می توان به ۴ بخش کلی تقسیم بندی کرد که به صورت زیر هستند:

اقدام اولیه شما همان تلاش برای ایجاد یک طرح تجاری پر بازده و ارزش آور است.

در این بین، حتما شرایط کسب و کار را در کشور مقصد بررسی کنید تا در مرحله آماده کردن بیزینس پلن، بتوانید مدارک و مستندات قوی در مورد عملی بودن آن ارائه دهید.

مدارک اولیه که تمامی آن ها اهمیت بالایی دارند، شامل مدارک زبان، گواهی عدم سوء پیشینه و گواهی های پزشکی می شوند. شما باید ترجمه مدرک شناسنامه خود را نیز آماده کنید و یک پاسپورت معتبر داشته باشید. بهتر است پاسپورت شما بیش از ۲ سال اعتبار داشته باشد تا در پروسه ثبت درخواست دچار مشکل نشوید. در حین آماده سازی ایده و طرح تجاری به راحتی می توانید برای مدرک زبان وقت بگذارید و از این مرحله به راحتی عبور کنید.

حتما با مشاوره متخصصان کسب و کار و مهاجرت قدم در این مرحله بگذارید. اقدام شما برای نامه ساپورت مرحله اساسی ویزای استارتاپ کانادا به شمار می رود و در این بین، تخصص و تجربه کمک زیادی به تماس با شرکت های سرمایه گذاری و دریافت نامه ساپورت از آن ها خواهد کرد.

این مرحله تنها در صورتی قابل اقدام است که شما بتوانید تایید شرکت سرمایه گذاری را اخذ کنید و در مدرک زبان و تمکن مالی خود نیز مشکلی نداشته باشید. با ثبت درخواست، پرونده شما در اداره مهاجرت این کشور بررسی خواهد شد و در صورت نیاز به ارائه مدارک بیشتر، این مدارک توسط سیستم آنلاین به اطلاع شما خواهد رسید.

آیا اقامت ویزای استارت آپ کانادا دائمی است؟

دو نوع ویزا در برنامه ویزای استارتاپ کانادا مطرح است. در صورت تایید مدارک شما توسط اداره مهاجرت، شما موفق به اخذ ویزای شغلی کانادا خواهید شد و این در صورتی است که ویزای شغلی شما تنها برای استارت کسب و کارتان در این کشور طراحی شده است. با این حال، پس از این که شما به مفاد این برنامه مهاجرتی پایبند باشید، پرونده شما در پروسه اقامت دائم قرار خواهد گرفت که پس از آن می توانید از مزایای بی شمار این قانون استفاده کنید.

  • ویزای شغلی کانادا یا اجازه کار: برای قبولی پرونده در این ویزا، شما باید نامه ساپورت بگیرید و مدارک خود را در سیستم ثبت کنید. این ویزا برای شروع کسب و کار شما و توسعه آن در مدت معین است.
  • اقامت دائم: برای ورود به پروسه اقامت دائم شما باید به مفاد برنامه عمل کنید و طرح بیزینس پلن تان را به صورت عملی اجرا کنید. مطمئن باشید که پس از دریافت اجازه کار در این کشور، پرونده شما به صورت مرتب بررسی خواهد شد تا اداره مهاجرت مطمئن شود که شما قصد راه اندازی کسب و کار مورد نظر را دارید. در صورتی که این تصمیم را عملی نکنید، اجازه اقامت دائم شما با مشکلات مواجه خواهد شد.

زمان لازم برای اخذ ویزای استارتاپ کانادا چقدر است؟

در صورتی که زمان برای شما اهمیت داشته باشد، بهتر است چند نکته را در مورد این نوع ویزا یادآوری کنیم. زمان ویزای استارتاپ کانادا از نقطه شروع تا وقتی که اقامت دائم اخذ شود، می تواند پروسه ای طولانی برای بعضی از افراد باشد؛ خصوصا اگر شما در بحث مهاجرت خود عجله داشته باشید. دقت کنید، که بهتر است از همان قدم های ابتدایی برای مدرک زبان آماده شوید چرا که آماده کردن این مدرک می تواند بیشترین زمان را از شما بگیرد.

همچنین، با در دست داشتن یک ایده کسب و کار خوب، به فکر آماده کردن بیزینس پلن خود نیز باشید. پس از پشت سر گذاشتن این مراحل، در صورتی که شما درخواست خود را ثبت کنید، در حدود یک سال تا یک سال و نیم زمان لازم است تا به مرحله مهاجرت برسید.

این پروسه به شدت وابسته به شلوغی اداره مهاجرت، نوع ایده تجاری شما و کامل بودن مدارک است. در صورتی که به درستی اقدام کرده باشید، ویزای استارتاپ کانادا از بهترین و آسان ترین روش های مهاجرت به کانادا برای شما خواهد بود.

مزایای برنامه استارت آپ کانادا

  • مسیر مستقیم برای دریافت اقامت دائم کانادا
  • امکان اقدام برای ویزای استارتاپ کانادا با هر ملیتی
  • نبود محدودیت در فعالیت های بیزینسی
  • نبود نیاز به سرمایه های زیاد
  • امکان مهاجرت با ورک پرمیت کانادا همزمان با پروسه اقامت دائم
  • امکان اخذ اقامت برای همسر و فرزندان
  • نبود الزام برای مدرک زبان با نمره بالا
  • حمایت قوی دولت کانادا از طرح های نوآورانه

معایب برنامه استارت آپ کانادا

  • وجود رقابت برای گرفتن نامه ساپورت
  • پروسه زمان بر رسیدگی به درخواست
  • نیاز به توسعه یک بیزینس پلن قوی و منحصر به فرد

دلایل ریجکت شدن ویزای استارت آپ کانادا

در همه انواع ویزاهای کانادا، شما باید اطلاع دقیقی در مورد دلایل ریجکتی ویزا داشته باشید. ریجکت شدن ویزای استارتاپ کانادا بیشتر به دلیل ناقص بودن پرونده و حتی نبود بیزینس پلن قابل قبول است. توجه داشته باشید که برای بررسی دلایل ریجکتی، بهتر است دلایل مرتبط با مشکلات فرد متقاضی و دلایل مرتبط با طرح تجاری را در نظر داشته باشید.

  • مدارک ناقص پرونده
  • نبود مدرک زبان یا ارائه نمرات پایین
  • نبود گواهی تمکن مالی
  • وجود سوء سابقه
  • وجود مشکلات پزشکی فرد متقاضی یا اعضای خانواده
  • ارائه مدارک غیر درست
  • تشخیص غیر عملی بودن طرح تجاری
  • تشخیص نبود تجربه یا تحصیلات کافی برای عملی کردن کسب و کار

صنعت کانادا را بیشتر بشناسید !

کانادا کشوری است که ارزش بالایی برای ایده های استارتاپ و اختراعات قائل است. در سال قبل، میزان سرمایه گذاری ها روی استارتاپ های مختلف این کشور از رقم ۱۱.۸ میلیارد دلار عبور کرد و بر اساس این آمار، این میزان در مقایسه با سال های قبل رشد قابل توجهی را نشان می دهد.

بد نیست بدانید، که کشور کانادا یکی از بهترین اکوسیستم های استارتاپی را دارد و از طریق مدل بیزینس کارآفرینی، استارتاپ ها و صاحبان ایده های نوآورانه می توانند در پیشرفت اقتصادی سهیم باشند.

حوزه استارتاپ پزشکی در کانادا به همراه استارتاپ آی تی از مهم ترین بخش ها در این صنعت به شمار می روند که نقش اساسی در تولید ناخالص داخلی بر عهده دارند. در کل، کانادا کشوری است که صنعت خدماتی آن غالب بر سایر حوزه های صنعتی است و بهترین ایده ها برای شروع کسب و کارها در این کشور می توانند مرتبط با صنایع خدماتی باشند.

جالب است بدانید، کشور کانادا با تولید ناخالص سالانه ۱.۶۴ تریلیون دلاری نهمین اقتصاد برتر جهان به شمار می رود. صنعت کانادا از بخش های متنوعی تشکیل شده است.

مهم ترین صنایع کانادا

  • صنایع خدماتی شامل آی تی، پزشکی، حمل و نقل
  • صنایع تولیدی کارخانه ای
  • صنایع ساخت و ساز و مسکن
  • صنایع تولیدی کشاورزی، معدن و نفت و گاز
  • صنایع امور مالی و خدمات بیمه
  • صنایع مرتبط با مدیریت

سهم تولید ناخالص داخلی صنایع مهم کانادا

صنعتGDP سالانهتعداد تقریبی
افراد شاغل
مسکن، املاک و مستغلات۲۵۶ میلیارد دلار کانادا۰.۲۵ میلیون نفر
تولید کارخانه ای۱۷۸ میلیارد دلار کانادا۱.۵ میلیون نفر
معدن، استخراج نفت و گاز۱۴۴ میلیارد دلار کانادا۰.۱۹ میلیون نفر
ساخت و ساز۱۳۷ میلیارد دلار کانادا۰.۹۶ میلیون نفر
سلامت و بهداشت عمومی۱۳۱ میلیارد دلار کانادا۱.۳ میلیون نفر
امور مالی و بیمه۱۴۳ میلیارد دلار کانادا۰.۷۳ میلیون نفر
مدیریت عمومی۱۳۱ میلیارد دلار کانادا۱.۱ میلیون نفر
خدمات حرفه ای، علمی و فنی۱۱۶ میلیارد دلار کانادا۰.۹۵ میلیون نفر
خدمات آموزشی۹۹ میلیارد دلار کانادا۱.۳ میلیون نفر
تجارت عمده فروشی۹۹ میلیارد دلار کانادا

نمونه هایی از استارتاپ های موفق کانادا

هر ایده استارتاپی که بتواند نقش قابل قبولی در اقتصاد و رشد تولید ناخالص داخلی این کشور داشته باشد، مورد حمایت دولت کانادا است. ویزای استارتاپ کانادا نیز به متخصصان کارآفرینی تعلق می گیرد که ایده های خلاقانه و نوآورانه داشته باشند.

لیست بهترین و سودآورترین استارتاپ های کانادا

در فهرست زیر می توانید بعضی از بهترین و سودآورترین استارتاپ های کانادا را مشاهده کنید که در همین چند سال قبل شروع به کار کرده اند و اکنون از برترین شرکت های جهان هستند.

  • Xandar Kardian: امنیت و سیستم های نظارتی
  • Fellow: پلتفرم مدیریت رویدادها و میتینگ ها
  • Snappy: پلتفرم مدیریت رستوران
  • Skakepay: خرید ارز دیجیتال و مدیریت پرداخت ها
  • Nomic:‌ حوزه پزشکی برای تشخیص بیماری ها
  • Bidmii: حوزه مسکن و املاک برای مدیریت قراردادها
  • Sonic Incytes: حوزه پزشکی برای تشخیص و درمان

استارتاپ های موفق در حوزه پزشکی در کانادا

استارتاپ حوزه پزشکی در کانادا از مهم ترین بخش های اقتصاد این کشور است. شاید بتوان استارتاپ های حوزه پزشکی کانادا را یکی از پر ارزش ترین و سودآور ترین ها در این حوزه تخصصی به شمار آورد. ارزش استارتاپ های پزشکی و مرتبط با سلامت در این باره بیش از چند ده میلیارد دلار است و می توان گفت، در این بخش، حوزه های تخصصی سلامت دیجیتال و سلامت الکترونیک ارزش آوری بالایی دارند.

اکنون، با توجه به تغییرات در سبک زندگی ها و احساس نیاز به پزشکی از راه دور، استارتاپ های پزشکی نیز که در بخش سلامت دیجیتال فعالیت دارند، به موفقیت های بسیاری دست پیدا کرده اند. سلامت دیجیتال و فناوری های موجود در این عرصه به اندازه قابل توجهی روی صنعت کانادا و رضایت بیماران تاثیر داشته است. بیش از ۷۰ درصد کانادایی ها اعتقاد دارند که سلامت دیجیتال کمک زیادی به دسترسی به خدمات بهداشت و سلامت کرده است.

از مهم ترین استارتاپ های پزشکی کانادا می توان به موارد زیر اشاره کرد که دانستن آن می تواند دید خوبی برای شما فراهم کند.

برای مشاهده استارتاپ های بیشتر و کسب اطلاعات در مورد آن ها می توانید به این آدرس اینترنتی مراجعه کنید.

استارتاپ های موفق در حوزه آی تی در کانادا

به جرات می توان گفت که استارتاپ حوزه آی تی در کانادا از مهم ترین بخش های اقتصادی در آن به شمار می رود. به بیان دقیق تر، بیشتر فعالیت ها در حوزه آی تی یا آی سی تی در کانادا زیر مجموعه ای از بخش خدماتی آن به حساب می آید که بر اساس آخرین آمار، سهم تولید ناخالص آن در حدود ۵ درصد در سال است.

بیش از ۶۵۰ هزار نفر به صورت تخصصی و حرفه ای در این حوزه فعالیت دارند و ویزای استارتاپ کانادا در بخش آیتی می تواند از آسان ترین روش های مهاجرت شغلی به این کشور به شمار رود.

زیر مجموعه های استارتاپ های آی تی در کشور کانادا شامل تولید و توسعه نرم افزار، مهندسی سیستم های کامپیوتری، مباحث مرتبط با تولید محصولات، مخابرات و خدمات آی تی در امور مالی است. جالب است بدانید در حوزه آی تی و آی سی تی کانادا بیش از ۴۴ هزار شرکت به صورت حرفه ای مشغول به کار هستند و از این تعداد اکثر آن ها در بخش تولید و توسعه نرم افزار و خدمات نرم افزاری فعالیت دارند.

از مهم ترین استارتاپ های حوزه آیتی کانادا می توان به موارد زیر اشاره کرد.

برای مشاهده جزئیات بیشتر در مورد استارتاپ های حوزه آی تی کانادا می توانید این آدرس اینترنتی را نیز بررسی کنید.

استارتاپ های موفق در حوزه غذا در کانادا

استارتاپ حوزه غذا در کانادا می تواند گزینه ای مناسب برای متخصصان این حوزه باشد که ایده های تجاری و عملی بسیاری دارند. شما می توانید در این حوزه تخصصی طرح هایی را نیز ارائه کنید که به صورت ترکیبی با آی تی و نرم افزار هستند که راه حل هایی عملی برای مشکلات این حوزه ارائه می دهند.

بخش تولید و فرآوری مواد غذایی همواره از موفق ترین بخش های اقتصادی در این کشور به شمار می رود و جمعیت رو به رشد کانادا نیز افق های روشن بسیاری را پیش روی متخصصان و کارآفرینان این بخش قرار می دهد. برای شروع یک طرح نوآورانه در این بخش می توانید روی اپلیکیشن ها و نرم افزارهای خدمات به مشتریان نیز تمرکز کنید.

بهترین استارتاپ های حوزه غذا در کشور کانادا به صورت زیر است که می تواند ایده های جالبی برایتان فراهم کند.

برای مشاهده استارتاپ های بیشتر در حوزه غذا و رستوران می توانید به این آدرس اینترنتی مراجعه کنید.

استارتاپ های موفق در حوزه حمل و نقل در کانادا

صنعت کانادا وابسته به حوزه حمل و نقل در آن است. استارتاپ حوزه حمل و نقل در کانادا می تواند انتخابی مناسب برای افرادی باشد که قصد مهاجرت آسان به این کشور را دارند. در این صنعت نیز فرصت های بی نظیر از نظر ویزای استارتاپ کانادا وجود دارد و باید اشاره کرد که با کمی تحقیق و بررسی می توانید ایده های عالی برای اجرایی کردن در آن بیابید.

دولت کانادا همواره از ایده هایی که به تسهیل حمل و نقل در این کشور کمک زیادی کنند، حمایت می کند تا چرخه حمل و نقل در آن با کیفیت بیشتری به کار خود ادامه دهد.

در این حوزه نیز شما می توانید به ایده هایی فکر کنید که به صورت ترکیبی با صنعت دیجیتال هستند و در آن از صنایع فناوری و دیجیتال استفاده شده است. برای نمونه سیستم های مدیریت حمل و نقل، هوشمند سازی و خودکارسازی فرآیند از جمله بهترین بخش هایی هستند که شما می توانید روی آن ها تمرکز کنید.

از بهترین استارتاپ های حوزه حمل و نقل این کشور می توان به موارد زیر اشاره کرد.

برای مشاهده بهترین استارتاپ های حوزه حمل و نقل برای اخذ ویزای استارتاپ کانادا می توانید این آدرس اینترنتی را نیز بررسی کنید.

استارتاپ های موفق در حوزه گردشگری در کانادا

پس از سال ۲۰۰۰ میلادی صنعت گردشگری و توریسم کانادا رشد زیادی را به خود دیده است. استارتاپ حوزه گردشگری در کانادا گزینه ای است که به این رشد صنعتی کمک کرده است چرا که بسیاری از خدمات توریستی و گردشگری توسط استارتاپ های حوزه گردشگری در این کشور ارائه می شوند.

به جرات می توان گفت، در تمامی ایالت های این کشور می توان به جاهای دیدنی دسترسی داشت و این نشان از سرمایه گذاری عظیم روی این بخش در کانادا است.

چند مورد از مهم ترین استارتاپ های گردشگری و توریسم به صورت فهرست زیر هستند:

در این آدرس اینترنتی می توانید بهترین استارتاپ های حوزه گردشگری در کانادا را مشاهده و بررسی کنید.

ایده بیزینس برای ویزای استارتاپ کانادا

با مرور استارتاپ های موفق کانادا می توانید دریابید که ایده های هر چند غیر ملموس می توانند راهکارهای بزرگی را برای مشکلات پیرامون فراهم کنند. با حمایت های دولتی کشور کانادا، شاید طراحی یک اپلیکیشن یا پلتفرم مدیریتی کاری دشوار به نظر نرسد اما همین امر منجر به شروع یک ایده تجاری قدرتمند و سودآور خواهد شد.

در هر حوزه تخصصی که حضور دارید و با هر سطح تحصیلاتی، می توانید ایده های خوب و قابل اجرا داشته باشید. نکته اصلی تلاش برای عملی کردن آن و توسعه یک کسب و کار بر مبنای این ایده تجاری است. خوشبختانه، در صورتی که شما این ایده تجاری را در دست داشته باشید، از حمایت های دولتی کانادا برخوردار خواهید بود که سرمایه های لازم برای شروع و توسعه کسب و کارتان را فراهم خواهد کرد.

البته، نکته مهم این است که شما با دریافت نامه ساپورت، می توانید از مشاوره های تخصصی شرکت های سرمایه گذاری نیز استفاده کنید. در حقیقت، یکی از اصلی ترین وظایف این نوع شرکت ها در کنار تامین مالی استارتاپ ها، ارائه مشاوره های تخصصی و مرتبط با ایده تجاری به شما است.

مسئولان و متخصصان حاضر در این شرکت ها دارای تجربه های عالی در حوزه استارتاپ هستند و بهتر است شما به دنبال شرکت هایی بروید که مرتبط با کسب و کار شما فعالیت دارند و علاقه به سرمایه گذاری روی طرح های مرتبط با ایده شما دارند.

بیزینس پلن ویزای استارتاپ کانادا

بیزینس پلن ویزای استارتاپ کانادا مدرک اصلی برای ارائه به شرکت های سرمایه گذاری به شمار می رود. بیزینس پلن مدرکی است که به بیان جزئیات ایده تجاری می پردازد و اهداف، نوع شروع و توسعه شرکت را شرح خواهد داد. شما در این مدرک باید ایده تجاری خود را به صورتی توصیف کنید که شرکت های سرمایه گذاری را قانع کرده و موفق به اخذ ویزای شغلی کشور کانادا شوید.

باید اشاره کرد که در یک بیزینس پلن خوب، مسیر راه برای تامین مالی، بازاریابی و شروع عملیات اجرایی تدوین خواهد شد. این مدرک به افرادی که خارج از کسب و کار شما حضور دارند کمک خواهد کرد تا با دید بهتری با ایده تجاری تان آشنا شوند و حتی روی آن سرمایه گذاری کنند. مخصوصا در مرحله قبل از تاسیس استارتاپ که شما به دنبال ویزای استارتاپ کانادا هستید، بیزینس پلن خوب مدرک مهم شما برای ارائه طرح ها و ایده تان است.

اطلاعات مهمی که حتما باید در یک بیزینس پلن آورده شوند

  • توضیح کلی ایده
  • اهداف
  • نحوه اجرایی کردن ایده
  • بخش بازاریابی و توسعه محصول

یک بیزینس پلن خوب باید شامل بخش تحلیل و بررسی های آماری باشد و با این کار خواهد بود که شما می توانید ایده خود را به صورت دقیق ارائه دهید. اعداد و نمودارها می توانند موفقیت شما را ثابت کنند و قدرت عملی بودن پروژه را نشان دهند. بنابراین، در بخش امور مالی و بازاریابی، مهم ترین نکته استفاده از نمودارها، آمار و تحلیل بازار دقیق است.

بخش های بیزینس پلن ویزای استارتاپ کانادا

شما می توانید بخش های بیزینس پلن ویزای استارتاپ کانادا را در ادامه مشاهده کنید که مطمئنا هر کدام از آن ها از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

  • خلاصه اجرایی: خلاصه اجرایی باید در اولین قسمت بیزینس پلن قرار بگیرد که در واقع یک بیانیه برای نشان دادن تمرکز ایده تجاری و کسب و کار شما است. در این بخش اهمیت زیادی دارد که شما اشاره ای به توضیحات کلی از بیزینس مورد نظر داشته باشید و محصولات ارائه شده یا خدمات را بیاورید. همچنین، بیان اطلاعات کلی و پایه ای در مورد ایده تجاری نیز در این بخش مطرح است.
  • توضیحات کمپانی: توضیحاتی که مربوط به شرکت هستند، معمولا در این بخش قرار می گیرند. برای نمونه، نام شرکت و محل فیزیکی آن از جمله این موارد است. همچنین، بیان توضیحاتی در مورد نحوه شروع شرکت و نوع آن در این بخش می تواند دید مناسبی به سرمایه گذاران و افرادی دهد که قصد همکاری با شرکت شما را دارند.
  • اهداف بیزینس: اهداف شما باید به صورت کاملا واضح بیان شوند و توضیح استراتژی رسیدن شما به این اهداف نیز اهمیت زیادی در بخش اهداف بیزینس پلن دارد. نکته مهم در این بخش بیان اهداف کوتاه مدت، میان مدت و طولانی مدت است که توضیح هر کدام از آن ها باید به صورت دقیق و واضح انجام شود. بیان جزئی و دقیق اهداف بخش مورد توجه برای جذب سرمایه گذاران است و این افراد و شرکت ها نیز تمرکز زیادی روی اهداف بیزینس پلن ویزای استارتاپ کانادا دارند.
  • مدل بیزینس و ساختار آن: اکنون نوبت بخش مهم بیزینس پلن رسیده است و این بخش با نام مدل یا نوع بیزینس شناخته می شود. در واقع، بهتر است بدانید که در کشور کانادا شرکت های حقوقی متعددی وجود دارند و برای ثبت آن ها نیز باید قوانین و امور مالیاتی را در نظر داشته باشید. شما در کشور کانادا بیزینس شخصی، همکاری Partnership و همکاری Corporation را مشاهده خواهید کرد که هر کدام از آن ها دارای سهام مشخص و قوانین مالیاتی مختص به خود هستند.
  • خدمات و محصولات: حتما بیزینس شما قصد ارائه یک محصول نوآورانه به بازار را دارد چرا که در غیر این صورت نخواهید توانست از شرایط ویزای استارتاپ کانادا استفاده کنید. البته، خدمات نیز می تواند خروجی یک شرکت باشد و در کشور کانادا بسیاری از شرکت ها دارای خدمات ارائه شده به مشتریان خود هستند. در این بخش می توانید توضیحات کاملی در مورد محصولات یا خدمات خود ارائه دهید و اطلاعات مفید در آن می توانند نحوه قیمت گذاری، استراتژی توزیع محصولات و نحوه دریافت سفارش ها از مشتریان باشد.
  • برنامه بازاریابی و فروش: در صورتی که قصد اقدام برای ویزای استارتاپ کانادا را داشته باشید، بخش بازاریابی و استراتژی فروش از مهم ترین نکات اخذ این نوع ویزای شغلی کانادا است. شما باید دقت داشته باشید که هر بیزینسی نیاز به توسعه دارد و با گذر زمان، انتظار می رود بخش فروش و بازاریابی با قدرت به کار خود ادامه دهد. حتی شما می توانید در بخش مربوطه در مورد بودجه های مورد نیاز نیز صحبت کنید و نحوه اجرایی کردن بازاریابی را شرح دهید.
  • آنالیز مالی: امور مالی در بیزینس پلن ویزای استارتاپ کانادا می تواند نقطه تمرکز سرمایه گذاران به شمار رود. برای تدوین این بخش نیاز خواهد بود تا اطلاعات جامع و کاملی در مورد بیزینس مربوطه به دست آورید و شرایط سود و زیان را به صورت کامل تحلیل کنید. از جمله موارد مهمی که در بخش آنالیز مالی مورد توجه هستند، میزان سرمایه در گردش، بودجه های مختلف و دارایی های شرکت در زمان شروع است.
  • بخش اجرای عملیات: تجهیزات مورد نیاز و امکاناتی که برای توسعه و رشد استارتاپ نیاز هستند در این بخش توضیح داده می شود. دقت کنید که این تجهیزات باید در دسترس باشند چرا که سرمایه گذاران موارد بیان شده را به صورت جزئی بررسی خواهند کرد.
  • وظایف و نقش ها: سازمان و وظایف در هر شرکت استارتاپی نقش مهمی در شروع و پیشرفت آن بر عهده دارد. همواره سرمایه گذاران روی تیم هایی تمرکز دارند که اعضای آن از متخصصان و کارآفرینان موفق انتخاب شده اند. شما می توانید در بخش وظایف بیزینس پلن شرکت، سازمان شرکت خود را مشخص کنید و در مورد نقش ها و وظایف توضیح دهید. همچنین، در این بخش اهمیت زیادی دارد تا شما نقش های اصلی را توضیح دهید و در مورد سوابق شغلی و حرفه ای نیز اطلاعات کامل و مورد نیاز را ارائه دهید.
  • ضمیمه ها: ضمیمه ها مکان درج تمامی مدارک و مستنداتی است که از بیزینس پلن و مطالب آن پشتیبانی می کنند. برای نمونه، شما می توانید در این بخش رزومه افراد اصلی را بیاورید و در مورد تاریخچه شغلی توضیح دهید. در کنار این رزومه ها، شما می توانید به راحتی مجوزها و گواهی افراد را نیز در این بخش ارائه دهید و در مورد آن ها توضیحاتی را بیان کنید.

محاسبه آنلاین مدت زمان صدور ویزای استارت آپ کانادا

جهت بررسی مدت زمان صدور ویزای خود، وارد لینک زیر شده، نوع برنامه مهاجرتی خود را طبق تصویر زیر، از قسمت Select an application type انتخاب کنید، در قسمت Which temporary residence application گزینه مرتبط با روش مهاجرتی خود را انتخاب کرده و سپس بر روی دکمه get processing times مانند تصویر زیر کلیک کنید.

با تراست بیزینس همراه باشید

  • تراست بیزینس در تمامی مراحل ویزای استارتاپ کانادا و اخذ ویزاهای شغلی کانادا همراه شما است.
  • شما می توانید در پلتفرم تراست بیزینس به آسانی و در کمترین زمان ممکن از شرایط ویزای استارتاپ کانادا اطلاع پیدا کنید.
  • در صورتی که قصد دارید در مورد استارت آپ های کانادا اطلاعاتی را کسب کنید، تراست بیزینس بهترین وب سایت در این زمینه است.
  • همچنین، شما می توانید در این پلتفرم آنلاین بیزینس هایی را بیابید که بهترین شرایط را برای مهاجرت شغلی کانادا برایتان فراهم خواهند کرد.
  • در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزای استارتاپ کانادا و ویزای شغلی کانادا، هم اکنون می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.

وکیل ویزای استارتاپ کانادا

ویزای استارتاپ کانادا می تواند از بهترین روش های مهاجرت شغلی به کانادا به شمار رود. البته، این در حالی است که شما در زمان مناسب اقدام کنید و مدارک تان را به صورت بی نقص و کامل ارائه دهید. دلایل ریجکتی ویزای استارتاپ کانادا چند مورد هستند که قبل از شروع به کار می توانید آن ها را به صورت کامل مطالعه کنید تا با یک پرونده مطمئن برای مهاجرت شغلی کانادا اقدام کنید.

با این حال، در صورتی که قصد صرفه جویی در زمان را داشته باشید یا قصد آماده کردن کامل ترین پرونده ویزای استارتاپ کانادا را دارید، وکیل مهاجرت کانادا می تواند بهترین گزینه باشد. شما می توانید با خیال راحت تمامی مراحل کار را به یک وکیل مهاجرت شغلی کانادا بسپارید و از درست طی شدن مراحل کار اطمینان حاصل کنید.

بررسی سوابق شغلی وکیل مورد نظر قبل از هر اقدامی می تواند خیال شما را از موفقیت در این مسیر راحت کند. برای اطلاع از بهترین روش اخذ ویزای استارتاپ کانادا می توانید با روش های آنلاین یا حضوری با متخصصان تراست بیزینس تماس حاصل فرمایید. مشاوران و وکلای تراست بیزینس همواره و در تمامی روزها آماده پاسخگویی به سوالات شما در مورد اخذ ویزای شغلی کانادا هستند.

هزینه های زندگی پس از اخذ ویزای استارتاپ کانادا

هزینه های زندگی در کشور کانادا به صورت جدول زیر قابل ارزیابی هستند. شما پس از اخذ ویزای استارتاپ کانادا باید یک ارزیابی کلی نیز از هزینه های مورد نیاز برای زندگی در کانادا داشته باشید. در صورتی که برای ویزای خانواده خود نیز اقدام کنید، باید این مبالغ اضافی را در نظر بگیرید.

  • هزینه های کلی برای یک نفر به صورت ماهانه: ۱۱۰۰ دلار کانادا
  • هزینه های کلی برای یک خانواده چهار نفره: ۴۰۰۰ دلار کانادا

جدول هزینه های زندگی در کانادا

غذا و رستورانمبلغ (دلار کانادا)
وعده غذایی برای یک نفر در یک رستوران ارزان۱۹
وعده غذایی برای دو نفر در رستوران های معمولی۷۵
میان وعده۱۱.۵
کاپوچینو معمولی۴.۴
آب بطری کوچک۱.۸
نوشابه ۳۰۰ میلی لیتری۲.۳
بازار اجناس مختلف 
شیر معمولی ۱ لیتر۲.۵
قرص نان ۵۰۰ گرمی۲.۹
برنج ۱ کیلوگرم۳.۸
تخم مرغ ۱۲ عدد۳.۷
فیله مرغ ۱ کیلوگرم۱۳.۶
گوشت قرمز ۱ کیلوگرم۱۵.۷
سیب ۱ کیلوگرم۴.۳
پرتقال ۱ کیلوگرم۴
حمل و نقل 
بلیط ۱ طرفه به مقصد محلی۳.۲۵
کارت عبور و مرور برای یک ماه۹۰.۵
هزینه برای شروع تاکسی۴
هزینه ۱ ساعت انتظار اضافی تاکسی۳۴
هزینه ۱ کیلومتر تاکسی۲
۱ لیتر بنزین۱.۳
خرید یک خودرو معمولیبین ۲۰ تا ۳۰ هزار دلار
هزینه های آپارتمان 
آب، برق و …۱۶۵
اینترنت پرسرعت نامحدود۸۰
ورزش و سرگرمی 
باشگاه فیتنس برای ۱ نفر در ماه۵۲
باشگاه تنیس برای ۱ نفر ۱ ساعت در آخر هفته۲۰
۱ بلیط سینما۱۴
هزینه فرزندان 
پیش دبستان تمام وقت خصوصی بین المللی هزینه ماهانه۱۰۰۰
دبستان بین المللی به صورت سالانه۱۴.۴ هزار دلار
کفش و پوشاک 
۱ شلوار جین برند۶۵
۱ دست لباس تابستانه۴۵
۱ جفت کفش ورزشی برند۱۰۰
۱ جفت کفش چرم مردانه۱۲۸
اجاره بها 
آپارتمان ۱ خوابه در مرکز شهر۱۴۰۰
آپارتمان ۱ خوابه در خارج از مرکز شهر۱۱۵۰
آپارتمان ۳ خوابه در مرکز شهر۲۲۰۰
آپارتمان ۳ خوابه در خارج از مرکز شهر۱۹۰۰
خرید آپارتمان هر متر مربع در مرکز شهر۶۵۰۰
خرید آپارتمان هر متر مربع در خارج از مرکز شهر۴۶۰۰
میانگین حقوق پس از کسر مالیات۳۵۵۰

سوالات متداول

بهترین حوزه های تخصصی برای تاسیس شرکت و اقدام برای ویزای استارتاپ کانادا چیست؟

ویزای استارتاپ کانادا در حوزه های آی تی، خدماتی، حمل و نقل، پزشکی و گردشگری بهترین گزینه ها را به شما پیشنهاد می دهد. در این بین، دقت داشته باشید که بخش اعظم تولید ناخالص این کشور یعنی در حدود ۷۰ درصد آن را صنعت خدماتی تشکیل داده است.

طرح بیزینس در ویزای استارتاپ کانادا باید چگونه باشد؟

نکته مهم در این مورد که به موفقیت در اخذ ویزای شغلی و سپس اقامت دائم منجر خواهد شد، داشتن ایده نوآورانه است. شما باید برای مشکلات موجود در این کشور ایده های خلاقانه داشته باشید که قابلیت تبدیل شدن به یک کسب و کار تخصصی را دارند.

مزیت مهم در ویزای استارتاپ کانادا چیست؟

مزیت مهم این روش نبود نیاز به سرمایه هنگفت برای اقامت دائم است. شما می توانید با یک متخصص مهاجرت و وکیل قانونی مشورت کنید تا سریع ترین روش را در این مسیر به شما پیشنهاد دهد. همچنین، مزیت مهم بعدی این است که شما نیازی به نمرات بالای زبان در این روش مهاجرت کاری کانادا نخواهید داشت.

آیا می توان برای تاسیس استارت آپ در کانادا از حمایت های دولتی این کشور استفاده کرد؟

دولت کانادا همواره از ایده های نوآورانه حمایت کرده است و تایید کننده این گفته تعداد متعدد استارتاپ هایی است که در حوزه های پزشکی، مهندسی، آی تی، خدماتی و حمل و نقل در این کشور تاسیس شده اند.
شما پس از ارائه طرح خود به صورت رسمی، می توانید از حمایت شرکت های سرمایه گذار استفاده کنید. همچنین، پس از شروع کسب و کار خود و در مرحله توسعه نیز امکان دریافت کمک های دولتی وجود دارد.
از مهم ترین این موارد می توان فاندهای بلاعوضی را نام برد که دولت این کشور برای توسعه بین المللی شرکت ها اختصاص داده است.

برای اقدام به دریافت اقامت دائم کانادا از طریق ویزای استارتاپ پاسپورت باید چه مدت اعتبار داشته باشد؟

به دلیل طولانی بودن پروسه بررسی پرونده و اخذ اقامت دائم ویزای استارتاپ کانادا، بهتر است گذرنامه شما اعتبار بیش از ۲ سال داشته باشد. در این صورت مطمئن خواهید بود که در میانه راه دچار مشکل نخواهید شد.

برای دریافت نامه ساپورت ویزای استارتاپ کانادا کدام شرکت ها بهتر هستند؟

با بررسی رزومه شرکت های سرمایه گذاری، به راحتی می توانید حوزه تخصصی مورد علاقه آن ها را مشاهده کنید. در واقع، شرکت های سرمایه گذاری و مسئولان آن ها علاقه دارند تا در یک یا چند حوزه تخصصی فعالیت کنند. بنابراین، بهتر است با شرکت هایی در تماس باشید که پتانسیل بالاتری نسبت به تامین سرمایه ها در حوزه کاری شما دارند.

آیا برای اخذ ویزای استارتاپ کانادا شرایط سنی خاصی بیان شده است؟

در این نوع ویزا شما نباید نگرانی از نظر سن داشته باشید. همچنین، سطح تحصیلات خاصی نیز در این ویزا درخواست نشده است. با این حال، متقاضی باید در شرایطی باشد که اداره مهاجرت این کشور از نظر قدرت راه اندازی کسب و کار اطمینان حاصل کند.

بیومتریک ویزای استارتاپ کانادا چیست؟

بیومتریک مرحله ای در تمامی ویزاهای کانادا است که در آن شما باید برای انگشت نگاری در یک دفتر مورد تایید حضور پیدا کنید. این مرحله آخرین مرحله از اخذ ویزا به شمار می رود که در یکی از دفاتر VAC موجود در کشورهای همسایه می توانید آن را پشت سر بگذارید.

برای گرفتن مدرک زبان از صفر چه مدت زمان لازم است؟

نمره مورد درخواست در ویزای استارتاپ کانادا نمره بسیار بالایی نیست؛ بنابراین، شما نیاز به صرف زمان زیادی برای گرفتن مدرک آن نخواهید داشت. با این حال، گرفتن مدرک آیلتس وابسته به سطح زبان شما و دانش کلی تان است و برای افرادی که قصد شروع از صفر را دارند، در حدود ۲ سال زمان مورد نیاز است.

آیا همسر متقاضی ویزای استارتاپ نیز ورک پرمیت کانادا را دریافت خواهد کرد؟

بله. شما می توانید برای همسر و اعضای خانواده خود نیز حق اقامت دریافت کنید. پس از حضور در کشور مقصد، همسر شما خواهد توانست تا با ویزای شغلی کانادا شروع به کار تمام وقت کند.

هزینه ویزای استارتاپ کانادا چقدر است؟

هزینه ها در این نوع ویزا به دو بخش کلی تقسیم بندی می شوند. ابتدا شما باید یک تمکن مالی در حدود ۱۳ هزار دلاری نشان دهید. این میزان مربوط به یک نفر است و با افزایش تعداد افراد نیز میزان آن بیشتر خواهد بود. در مرحله بعدی، هزینه های ثبت درخواست ویزای استارتاپ کانادا و بررسی ویزای کاری کانادا نیز مطرح هستند که با هزینه بیومتریک ۲۳۱۵ دلار کانادا است.

آیا می توان به صورت گروهی برای یک بیزینس درخواست داد؟

بله. ویزای استارتاپ کانادا این امکان را فراهم می کند تا افراد به صورت گروهی برای یک استارتاپ درخواست دهند. تعداد حداکثری این گروه ۵ نفر است که می توانند با یک اپلیکیشن در یک بیزینس شروع به فعالیت کنند.

در صورت شکست بیزینس پس از تاسیس چه اتفاقی خواهد افتاد؟

در صورتی که بیزینس شما پس از تاسیس با شکست روبرو شود، این امر روی اقامت دائم شما تاثیر نخواهد داشت. در واقع، مسئولان اداره مهاجرت و شرکت های سرمایه گذاری اطلاع دارند که تمامی بیزینس ها به موفقیت نمی رسند و در این بین، ممکن است بعضی از استارتاپ ها نیز دچار مشکلات شوند.

چه کسی پرونده ویزای استارتاپ کانادا را بررسی می کند؟

مدارک شما در این نوع ویزا توسط دو بخش بررسی می شود. در ابتدا، شما باید مدارک مربوطه را به یک شرکت سرمایه گذار ارائه دهید تا نامه ساپورت دریافت کنید. پس از دریافت این نامه، پرونده شما باید در سیستم مربوط به اداره مهاجرت ثبت شود. اداره مهاجرت این کشور در بازه ۱ تا ۲ ساله،‌ اقدام به بررسی مدارک و مستندات خواهد کرد و جواب قطعی را صادر می کند.

فرد اصلی در برنامه ویزای استارتاپ کانادا کیست؟

در ویزای استارتاپ کانادا فردی که صاحب ایده تجاری است و پرونده به نام وی ثبت خواهد شد، فرد Essential Person نام خواهد گرفت. در واقع، نامه ساپورت نیز به نام این فرد است. در صورتی که پرونده این فرد دچار مشکل شده و رد شود، به صورت خودکار پرونده سایر افراد تابع نیز در سیستم مربوطه رد خواهد شد.

رزرو وقت مشاوره
تماس
تلفن ایران واتساپ کانادا پیج اینستاگرام

استفاده از مطالب سایت تراست فقط برای مقاصد غیرتجاری و با ذکر منبع بلامانع است. © کلیه حقوق این سایت متعلق به شرکت Trust Way Immigration Services می‌باشد.